Agility Fórum - 2019. május 15. 17:30
A MEOESZ Agility Sportbizottsága tisztelettel meghív minden érdeklődő MEOESZ tagot 2019. május 15-én 17:30-kor kezdődő agility fórumra.

A  2018-as beszámolóban már olvashattátok, hogy szeretnénk alkalmat kínálni személyes találkozóra,  hogy ennek keretében beszéljük át a benneteket érdeklő témákat, amelyekre az online csatornákon való írásos kommunikáció könnyen félreérthető és csak szűk teret biztosít.

A fórum első, rövid részében az alábbi témákban szeretnénk veletek megosztani a legfontosabb információkat és tudnivalókat.
- Beszámoló a 2018-as évről.
- A MEOESZ ASB műkdése, és összefüggések a MEOESZ, az FCI, a MEOESZ  ASB és a Pro Agility Hungary tekintetében
- Gazdálkodás, pénzügyi helyzet
- A jövő céljai és lehetőségei

Az esemény második, hosszabbra tervezett részében szabad beszélgetést tervezünk, melynek során válaszolunk a kérdéseitekre. Annak érdekében, hogy ezt hatékony formában tegyük meg, kérünk benneteket, hogy április 15-ig e-mailen (meoeszasb@gmail.com) vagy a jelentkezéssel együtt küldjétek el kérdéseiteket.
A fórum természetesen ingyenes, kérjük, hogy részvételi szándékotokat az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek. Ennek segítségével fel tudjuk mérni hogy mekkora az igény az eseményre, és a szerint tudjuk a helyszínt leszervezni.

MEOESZ ASB
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név:
Egyesület:
E-mail cím:
Kérdésem a MEOESZ Agility Sportbizottsághoz:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy