ReTREAT Cheile Genelor ~ Calea Individuării: 4-9 august 2021

Salutări! 🤗

Ne bucurăm să te avem alături de noi în primul ReTREAT al transmisiunii Cheilor Genelor pe care îl organizăm și al cărui subiect ne oferă o minunată ocazie de a descoperi, aprofunda și chiar integra aspecte ale propriului profilul hologenetic.

Te invităm pentru 6 zile (5 nopți) într-un cadru magic din natură, în Munții Cibinului din Sibiu să ne conectăm de la om la om prin tot ceea ce îți propunem să experimentăm, atât informațional, cât și practic în acest ReTREAT prin diverse activități ce au în vedere alinierea fizică, emoțională și mentală.

Calea Individuării este cea care ne ajută să fim demni în fața vieții (având rădăcina în Calea Stabilității Centrale), să facem pace cu destinul (Calea Dharmei), să ne deschidem față de viață (Sfera SQ-ului), să ne manifestăm geniul dezlănțuit în lume (Sfera Perlei) culminând cu a descoperi esența a ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi A FI (Sfera Muncii Vieții / Brand-ului).

Te rugăm să completezi acest formular pentru a primi ulterior detalii de participare.

Îți mulțumim și te așteptăm cu drag și bucurie! ❤🙏🌻

Ibolya, Ana și Orlando
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele tău: *
Adresa de E-mail: *
Numărul de telefon: *
Din ce oraș vei veni în ReTREAT? *
Te rugăm să bifezi mai jos opțiunea pe care o dorești: *
Alimentația va fi lacto-ovo vegetariană pentru a ne simți corpurile ușoare și deschise către activitățile din Retreat. Totuși, dacă există anumite provocări de sănătate, te rugăm să bifezi: *
(OPȚIONAL) Te rugăm să ne specifici dacă ai anumite întrebări sau nelămuriri ori mențiuni legate de nevoile tale ca participant în acest reatreat:
Dorești să primești pe viitor informații despre evenimentele pe care le susținem, fie pe tema Cheilor Genelor, fie despre alte proiecte care vizează conectarea la Sine și armonizarea holistică a ființei? Dacă bifezi "DA", atunci vei primi aceste detalii pe adresa ta de E-mail sau pe Telefon. Mulțumim! 🙏 *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy