Săptămâna de Creație
🤩 Ne cunoaștem. Gătim paste și prăjituri. Povestim despre animații. Creăm povești.

Activitățile sunt împărțite pe zile, astfel:
🙋🏻Knowing you, knowing me - Sesiune de introducere, de cunoaștere a grupului și de auto-cunoaștere, împreună cu Gabriela Maalouf
🍝 Dolce Far Pasta - Laborator de creație în care copiii, fără a renunța la o atmosferă distractivă, vor fi implicați și îndrumați pentru a realiza o rețetă de paste delicioasă, împreună cu Alex Giurcan.
🎞 Disney Made in Romania - Despre filmele de animație, diafilme și despre Dem Demetrescu, autorul primului documentar animat românesc și al desenului animat “Capra cu trei iezi”. O sesiune de cunoaștere creativă, împreună cu Adrian Buga
🎂 La dulce vita - Alegem ingredientele, amestecăm cu grijă, le pregătim pentru cuptor, ornăm creativ și apoi degustăm. O sesiune de prăjiturele, împreună cu Daciana Sârbu, în care cei mici vor învăța să se joace cu ingredientele, descoperind rețete de prăjituri ușor de făcut.
📝 All the world's a stage - Așa cum spunea Shakespeare, întreaga lume este scena noastră. O sesiune de jocuri în care sporim abilități precum dicție, storytelling și improvizație, împreună cu Gabriel Zaharia.

🕰 Perioada 27 – 31.07.2020, incepând cu ora 18:00 și până la ora 20:00

📍La sediul Ecolage – Str. Columb 11-13, București

🍀 Preț: 500 lei. Plata se efectuează în contul bancar al Asociației Ecolage - RO39BRDE410SV75954884100

📬 Scrie-ne la cristina@ecolage.ro

🪑 Înscrie-te cât mai repede, căci locurile sunt limitate.

Să ne vedem cu bine! ❤️

* Datele de contact vor fi adăugate în baza de date Ecolage - Școala de Bune Maniere, pentru a te ține conectat la activitățile noastre viitoare.
Nume *
Număr de telefon *
Email *
Vârsta *
Ce așteptări ai de la acest atelier?
Cu ce ți-ai dori să rămâi după această săptămână?
Observații
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ecolage. Report Abuse