NJE Logisztikai mérnöki alapszak
Ha érdeklődsz a Neumann János Egyetem logisztikai mérnöki alapszakja iránt, akkor jó helyen jársz. Amennyiben feliratkozol hírlevelünkre, naprakész információt kapsz a szakkal és a logisztikával kapcsolatban. Továbbá kapcsolatba kerülhetsz a szakért felelős munkatársakkal.

Kérdezz tőlünk bátran a logisztikaimernoki@uni-neumann.hu e-mail címen!

Kérlek, ellenőrizd, hogy biztosan helyes email címet adtál-e meg. Sikeres kitöltés esetén automatikus visszajelzést küldünk.
Email address *
Név *
Your answer
Melyik évben tervezel felvételizni? *
Your answer
Melyik képzési forma érdekel?
Többet is megjelölhetsz
Középiskola neve, városa *
Your answer
Telefonszám
Your answer
Adatkezelési hozzájárulás *
Hozzájárulok, hogy a Neumann János Egyetem kezelje a regisztráció során megismert személyes adataimat. Továbbá hozzájárulok, hogy az általam megadott elérhetőségeken értesítsenek a logisztikai mérnöki alapszak híreiről. Hozzájárulásomat adom a fenti adataimnak az Európai Parlament és Tanács (EU) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 Rendeletének (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltak szerinti kezeléséhez.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service