Request edit access
Caminada Ampa Escola Ferreries
Full inscripció menors
Email address *
Instruccions:
1.- Per validar aquest formulari d'inscripció cal fer el pagament de l'assegurança 3€, al número de compte al número de compte ES10 0081 1747 3500 0100 9808 ( Banc de Sabadell). També es pot pagar directament a consergeria ( Emilio)
2.- Deixar el justificant de pagament de l'assegurança a consergeria o també ens ho podeu enviar per correu electrònic a cucaferatrail@gmail.com,
Escriu el lloc de la caminada: *
Your answer
Ruta: *
Dades del responsable del menor durant la caminada
Nom *
Your answer
1r Cognom *
Your answer
2n Cognom *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Dades del menor que fa la caminada
Nom *
Your answer
1r Cognom *
Your answer
2n Cognom *
Your answer
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Parentiu *
Required
Federat en muntanyisme?
Important:
El/la reponsable del participant declara que coneix i accepta el funcionament de la caminada i eximeix de responsabilitats a l'AMPA Escola Ferreries de qualsevol lesió, mal o perjudici sofert en el transcurs d’aquesta activitat.
Drets d’imatge:
Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’art. 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig,sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. S’informa a la persona interessada de la possibilitatde realitzar fotografies al llarg de l’activitat, on aparegueu de manera clarament identificable, i que aquestes es puguin publicaren diferents mitjans de difusió pública no comercial (pàgines web municipals i/o publicacions d’àmbit esportiu i d’informació).
Nota
Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’Ampa Escola Ferreries únicament pes a la finalitat de gestionar l'activitat de les caminades. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a cucaferatrail@gmail.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service