Skötseldag Mefjärd 11 augusti 2018
Hej igen Mefjärdsvänner!

Årets sista skötseldag går av stapeln den 11 augusti 2018, 13-16. Nu är sista chansen för er som inte kunnat vara med tidigare. Och ytterligare chans för er som gärna är med flera gånger för att sköta om våra gemensamma ägor. Vi konstaterar glädjande nog att det är en del som kommer två eller fler per familj och några som är med på flera skötseldagar.
Denna gång börjar vi 13.00 och avslutar 16.00 med samling och återsamling Brandstationen. Vi har alltså valt att korta passet med en timme, i tron att vi med effektivt nyttjad arbetstid kan få ut nästan lika mycket som ett längre pass med fler pauser. Vi får se...

Arbetsuppgifterna blir de traditionella; kratta ängarna, arbeta vidare med Östra bryggan, rensa diken. Redskap finns, men har du en egen favoritkratta så ska du såklart ta med den.
Vi kommer också avsluta med en genomgång av brandsprutan. Denna sommar har verkligen väckt behovet av kunskap hur den fungerar så alla kan rycka in om det börjar brinna! Missa inte det!

Du som inte varit med tidigare i år och inte heller är med denna gång får istället betala en avgift till föreningen. Det kan också finnas möjlighet till beting, beroende på lämpliga uppgifter. Klicka i så fall i det alternativet så kan ni antingen få genomföra det, alternativt betala om inget beting finns att genomföra.

(När du fyller i tomtnummer, skriv gärna 1: (ex 1:52) innan tomtnumret, så blir det rätt i excelarket.)


Högsommarhälsningar från styrelsen!

Email address *
Fyll i tomtnummer *
Your answer
Kommer du närvara på skötseldagen 11/8 13-16? *
Om du inte varit med tidigare i år och inte kan nu heller, vill du betala eller om möjligt ta beting?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service