Caravana Națională „Pune Orașul TĂU pe Harta Voluntariatului” Oradea, 05 octombrie

Federația VOLUM – Federația organizațiilor care sprijină dezvoltarea voluntariatului în România organizează, în perioada 28 septembrie - 23 octombrie, o caravană națională care are drept scop prezentarea și promovarea instrumentelor și a oportunităților care vin în sprijinul organizațiilor neguvernamentale care lucrează cu voluntarii și, de asemenea, în sprijinul persoanelor care doresc să desfășoare activități de voluntariat. Caravana „Pune ORAȘUL TĂU pe Harta Voluntariatului” se va desfășura în 12 orașe din România: București, Bacău, Iași, Oradea, Baia Mare, Cluj Napoca, Alba Iulia, Timișoara, Craiova, Brașov, Sf. Gheorghe, Constanța și va avea parte de câte o zi de evenimente în fiecare oraș.

Evenimentul din Oradea va avea loc pe 05 octombrie, începând cu ora 9.30, la Sala de conferințe din cadrul Centrului Național de Informare și promovare Turistică Bihor și este realizat în parteneriat cu Fundația Comunitară Oradea și Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră, completând formularul de mai jos. Mulțumim!

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Harta Voluntariatului în România”, finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România şi este implementat de Federația VOLUM (http://www.federatiavolum.ro). Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question