Shop and Wolfy
Vásárlásról
A következő oldalakot megnézheted a teljes kínálatom kategóriánként, majd rögtön le is adhatod a rendelést, azaz mely dolgokért, mennyit adnál, illetve ha cserélnél, akkor mit tudnál érte felkínálni. Fontos, hogy egy játékos egy kategóriából legfeljebb 1, összesen legfeljebb 3 tárgyra jelenthet be igényt. Ezek közül fogom kiválasztani, hogy mely tárgy lesz az üzlet alapja. Foglalás nincs, amennyiben valamire többen is igényt tartanak, az fogja megkapni, aki a számomra legnagyobb értékű ajánlatot tette érte.
A lista nem frissül gyakran, így elképzelhető, hogy az általad keresett darab már nincs a birtokomban, amennyiben úgy ítélem szükséges, közölni fogom veled.
Természetesen csere is játszik, nem csak mana, az általam keresett dolgokat itt találod: https://goo.gl/forms/r9JID0s1hEFr6xPp2
Meg persze a fórum adott topicjában is érdemes nézelődni. Ha cserélnél, akkor jelezd, azt is, hogy mire!
Amennyiben valaki nem tartja be a feltételeket, az üzletből kizárásra kerülhet.
Hogyan is vásárolj: Válaszd ki a legördülő lista segítségével, hogy hanyadik oldalról kéne, a legfelső az 1. oldal, de fölöttük látható is, majd az alatta lévő kérdés segítségével mondd meg, hogy hányadik sor hányadik eleme kéne. A számozás 1-től kezdődik a bal fölső saroktól és balról jobbra, ill. fentről lefelé növekszik. A kihúzott sor vagy oszlop is be van számozva! (Azaz jelöld be ott, hogy melyik helyen található az adott tárgy.) Végül a legalul látható rubrikába írd le, hogy mire cserélnéd vagy mennyi manát adnál az adott tárgyért.
Természetesen arra is van lehetőség, hogy megnézd, hogyan mutatna az adott darab a karaktereden, ekkor nincs más teendőd, mint az oldal alján a csere/mana helyett azt kell beírjad, hogy próba/megnézés, vagy valami hasonló.
A trollok azonnali kizárásra kerülnek. (Nem, nem a nagy és buta kőizékre gondoltam.)

Ha pm-ben nem kerestelek meg, az 3 dolgot jelenthet:
- Nincs már meg az adott darab
- Nem tetszik az ajánlatod
- Nem szándékozom veled üzletelni.

A form kitöltésével elfogadod a vásárlás szabályzatát.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service