Tilmelding til Skabertrang Aarhus #2

Det nye netværk Skabertrang Aarhus holder sin 3.workshop tirsdag den 13. juli kl. 19-22.

Workshop: SKAT for musikere

I denne workshop fortæller Flemming Bloch gennemgå en række forskellige praksisser i forhold til at optage og producere musik derhjemme, samt til at gøre egne produktioner klar til videre brug i andre studier og til mix og mastering. Der vil være særligt vægt på de faldgruber og problemer, man kan støde ind i, både af teknisk og mere kreativ, arrangementsmæssig karakter, og Flemming vil forsøge at præsentere løsninger til, hvordan man undgår de værste fejl. Denne workshop tager udgangspunkt i den første hjemmestudiegennemgang, men mere øvede hjemmestudiebrugere kan sagtens hægte sig på. Det vil alt sammen foregå med udgangspunkt i helt konkrete, praktiske demonstrationer og der vil naturligvis være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Gennemgangen vil henvende sig både til ikke-øvede som mere øvede brugere.

Workshoppen foregår på Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus

Tovholder for netværket er Jakob Alsbjerg, der gennem en årrække har været en del af det aarhusianske sangskrivermijø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De sidste.

Når du tilmelder dig kurset accepterer du betingelserne og giver samtykke til, at DJBFA må opbevare og behandle dine oplysninger. Læs mere i DJBFAs betingelser og privatlivspolitik: https://www.djbfa.dk/om-djbfa/organisation/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn
Email
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy