Inschrijfformulier deelnemers Altius Pupillenweekend 5 en 6 juni 2020
Met dit formulier schrijf je je kind in voor het Altius Pupillenweekend op 5 en 6 juni 2020.
Het pupillenweekend is hét jaarlijkse evenement waarin jouw kind 2 dagen veel voetbalplezier zal beleven. Een weekend om niet te missen! Dit jaar alweer de 32ste editie en uniek in de regio!

Het pupillenweekend start op 5 juni om 17.15 uur en duurt tot en met 6 juni circa 14.30 uur. En is een weekend vol feest en voetbal!

Alle pupillen slapen met hun eigen teamgenoten in tenten of in kleedkamers. Lekker vertrouwd en met 2 slaapouders uit het eigen competitie-team. Tijdens de vrijdagavond-spellen en het zaterdag-toernooi worden alle kinderen onderverdeeld in landenteams en spelen ze samen met oudere of jongere kinderen uit andere teams onder leiding van bondscoaches. Het leuke aan deze vorm is dat kinderen heel veel nieuwe vriendjes maken en leren samen te werken, ze hebben elkaar nodig. Gedurende het pupillenweekend worden de teams vaak heel hecht.
Het bosspel op vrijdagavond wordt weer gedaan met het eigen team en de slaapouders daarvan, zodat de kinderen die het nog wat spannend vinden een vertrouwd gezicht in de buurt hebben.
De indeling van de landenteams wordt kenbaar gemaakt tijdens het pupillenweekend en zal voor die tijd niet worden gedeeld.

Al 31 jaar een succesformule!
Email address *
v.v. Altius Pupillenweekend 2019
Voornaam deelnemer *
Achternaam deelnemer *
Team deelnemer *
Positie in het veld *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy