Кратки општи информации
Оваа форма служи за да добијам начелни информации околу мотивот поради кој се решивте на овој чекор, како и нивото на запознаеност и мотивација. 
Email *
Име и возраст *
Што ве натера да ме исконтактирате токму мене?
Што ве натера да побарате помош/совет сега?
*
Како мислите дека можам да ви помогнам?
*
Што би сакале да постигнете денес?
*
Со каква промена сте подготвени да започнете?
*
Можете ли на кратко да ми ја објасните вашата моментална состојба? 
*
Дали би имале поддршка/помош од некој близок во однос на промената што сакате да ја започнете? 
*
Дали има нешто или некој што ви ги отежнува работите, ви ја намалува мотивацијата или ви поставува каква било пречка за реализација на целите?
*
Дали сте побарале консултација од друг нутриционист претходно? Доколку сте побарале, можете ли на кратко да го објасните искуството?
*
Кон какви промени се стремите и колку сте подготвени да ги аплицирате/примените?
*
Дали имате некаква желба или замисла како би сакале да се одвиваат консултациите?
Дали можеби има уште нешто што би сакале да го споделите со мене пред да започнеме?
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy