Bicom Systems Hackathon 2019 prijava
UVOD
Nakon dva uspješno organizovana događaja, ponosno najavljujemo treći Bicom Systems Hackathon, koji će se ove godine održati od 1. do 3. novembra u Tuzli.
Sa razvojem računarskih nauka, došli smo u vrijeme kada probleme, koji bi prije 15 godina bili nerješivi, tim ambicioznih i vještih studenata može riješiti za manje od 24 sata. Upravo zbog toga svaki hackathon u nama budi uzbuđenje i nestrpljjivo išečujemo šta će nastati kada u sobu sa intenet konekcijom stavimo 40 mladih developera, hranu i piće po želji, te temu računarske vizije!

O NAMA
Kompanija Bicom Systems, kao generalni sponzor hackathona, već 15 godina ulaže u razne projekte talentovanih mladih ljudi u Bosni i Hercegovini. Program prakse i stipendiranja dostupan je svima onima koji žele postati dio internacionalne softverske kompanije čiji telekomunikacijski proizvodi se koriste u preko 100 drzava svijeta!
O uspješnom radu Bicom Systems kompanije, te inovativnim proizvodima koji se koriste širom svijeta, saznajte putem web stranice: https://www.bicomsystems.com/.

ZADATAK
Ove godine od timova očekujemo da u 24 sata kreiraju web ili mobilnu aplikaciju koje će korištenjem kamere i računarske vizije ili obrade slike, riješiti neki stvarni problem ili pružiti neku inovativnu funkcionalnost.
Želimo vidjeti ko je spreman ići putem najnaprednijih računarskih tehnologija i izdvojiti se od ostalih! Koristeći maštu i kreativnost, broj mogućnosti je neograničen.
Hackathon će se održavati u prostorijama Bicom Systems kompanije, uz raspolaganje naših mentora za svu pomoć koja bude potrebna.

KRITERIJ ZA PRIJAVU
Na Bicom Systems Hackathon prijaviti se mogu mladi iz cijele Bosne i Hercegovine, koji imaju između 17 i 25 godina – individualno, ili kao tim od maksimalno 5 članova. Pojeinačni takmičari, te ekipe sa manje od 5 osoba, će biti spojeni na osnovu vještina koje posjeduju. Za sve učesnike izvan Tuzle bit će obezbijeđen smještaj, te refundirani putni troškovi. Broj učesnika je ograničen!

NAGRADE
Uz odličan provod kako u takmičenju, tako i nakon takmičenja, najbolje timove očekuju vrijedne novčane nagrade:
1. mjesto - 2000 KM
2. mjesto - 1000 KM
3. mjesto - 500 KM
Ali ovo nije sve! I ove godine vrijedni i inovativni učesnici imaju priliku osvojiti Bicom Systems stipendiju, kao i priliku za zaposlenje.

>> Poziv je otvoren do 30. septembra 2019. godine! <<

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na hackathon@bicomsystems.com.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of bicomsystems.com. Report Abuse - Terms of Service