Thirrje për aplikim
Të veprojmë për përmirësimin e arsimit parauniversitar
Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Mosha *
Your answer
Shkolla *
Your answer
Viti apo klasa e Shkolles *
Your answer
Qyteti / Fshati *
Your answer
Celular
Your answer
Email
Your answer
Pse dëshironi të merrni pjesë në Forum? *
Your answer
Ju lutem përshkruani një problem në shkollën tuaj dhe përpjekjen qe keni bere për ta zgjidhur atë. *
Your answer
Ju lutemi na thoni se cili eshte sipas jush problemi me i rendesishem ne arsimin parauniversitar dhe si duhet vepruar per zgjidhjen e ketij problemi *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service