28/29.05.16 Furgonetada 2016 Camper Diem
Per segon any consecutiu organitzem una quedada de furgos camper per gaudir de la natura entre amics i amigues i passar-ho bé. Serà el 28 i 29 de maig i el lloc escollit és a una casa de colònies al poble de Vilada, Cal Candi (http://bit.ly/1rTLEE4) on podrem fer un munt d'activitats al Pantà de la Baells.
Preus (inclou zona d'acampada i dinar de diumenge): Adults 25€, mainada 12€ Si només dormiu però no us quedeu a dinar diumenge només 5€/persona. Si no teniu furgo/tenda podeu dormir a la casa (20€/persona addicionals).
Emplena aquestes dades per participar!
Nom i cognoms de qui fa la reserva (un per furgo o tenda) *
Your answer
Email (un per furgo o tenda) *
Your answer
Telèfon mòbil (un per furgo o tenda) *
Your answer
Veniu amb furgo o amb tenda? *
Quants adults sou? (comptant-te tu) *
Your answer
Amb quants nens/es vindreu? (aquí no t'has de comptar :) )(els nens/es que vulguin menú d'adult diumenge han d'apuntar-se i pagar com adult) *
Your answer
Voleu algun menú vegà per diumenge? Quants?
Your answer
Activitats
Per fer la reserva prèvia necessitem saber quants voldreu fer piragüisme o llogar un patinet. Els preus són orientatius i es pagaran directament allà (no inclosos al preu de la furgonetada)
Quantes piragües dobles voleu llogar? Preu: 12 € per hora i barca
Your answer
Quantes piragües individuals voleu llogar? Preu: 10 € per hora i barca
Your answer
Quants patinets voleu llogar? Preu: 20 € per hora i barca (màxim 5 persones
Your answer
Observacions/aclariments
Si t'has equivocat fent una reserva anterior o vols fer una modificació i per això has tornat a emplenar el formulari aquí és el lloc on indicar-ho. També pots indicar-nos qualsevol tema que vulguis que tinguem en compte.
Your answer
Pots pagar en efectiu el mateix dissabte o fent una transferència (indicant com a referència el nom de la persona que consta al formulari) al IBAN ES91 1465 0120 3118 0046 6608
La quantitat a pagar és: 25€ per adult, 12€ per nen/a (si voldran menú infantil diumenge). Les activitats es paguen allà directament (no incloure)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.