Înscrieri Maratonul Educației prin Joc și Artă
Hai să petreci timp de calitate alături de noi! Casa EFdeN din Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 66, va deveni locul nostru de joacă, unde cei mici și cei mari vor putea experimenta multe dintre activitățile care se desfășoară în timpul anului la noi, la PlaYouth.

Copiii vor experimenta chimie distractivă, pictură, grafică și desen, animație stop-motion, quilling, origami, teatru de improvizație, bune maniere, storytelling sau fotografie, iar părinții responsabilitate socială, educație financiară și cercul siguranței. Avem pregătit și un demo surpriză pentru copii și părinți. Totul într-un cadru prietenos, deschis și cu drag de învățare, alături de echipa și de trainerii PlaYouth.

Vă așteptăm cu multe întrebări pe care să ni le adresați și cu mult curaj să încercați lucruri noi. Este momentul în care ne cunoaștem și în care vedeți dacă activitățile noastre vi se potrivesc și apoi să vă înscrieți la cursurile care vi se par cele mai potrivite! Vă așteaptă multe suprize plăcute și multe zâmbete!

Prenumele și numele părintelui *
Your answer
Adresă de e-mail *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Prenumele copilului/copiilor *
Your answer
Vârsta copilului/copiilor *
Your answer
Care sunt pasiunile copilului/copiilor? *
Your answer
Ai mai fost pe la noi? *
Required
Nu te-am întrebat, dar ai dori să ne spui... *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service