BRIDGE „Educația civică şi informarea alegătorilor”
Ești bibliotecar (-ă) și faci parte din cadrul Asociației bibliotecarilor din Moldova? Dorești să contribui la informarea unei noi generații de alegători? Atunci te așteptăm la cursul BRIDGE „Educația civică şi informarea alegătorilor”.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) în colaborare cu Asociația bibliotecarilor din Moldova organizează, în luna mai, o serie de instruiri de tip BRIDGE (BRIDGE înseamnă „Dezvoltarea resurselor în democrație, guvernare şi alegeri”) pentru bibliotecari cu tematica „Educația civică şi informarea alegătorilor”.

BRIDGE este cel mai cuprinzător program de dezvoltare profesională disponibil în administrarea alegerilor. El a fost elaborat de însăși administratorii electorali – persoane cu o vastă experiență în desfășurarea alegerilor în multe țări și diferite contexte.

Scopul principal al seminarelor este de a oferi bibliotecarilor posibilitatea de a face cunoștință cu metodele moderne de educație civică și informare care pot fi utilizate în activitățile lor zilnice pentru a transforma biblioteca într-un spațiu comunitar, centru informațional unde toți membrii al societății pot găsi informație utilă referitor la procesul electoral.

În cadrul acestui seminar vor fi abordate subiecte precum:
- ciclul electoral;
- diferența dintre educația civică și informare;
- metode și căi de educație civică și informare;
- educația civică digitală.

Participanții (-tele) vor beneficia de experiența vastă a formatorilor de talie internațională. În cadrul instruirii vor fi folosite metode interactive de predare axate pe obținerea de abilități și competențe. La sfârșitul seminarului toți participanții vor primi diploma internațională BRIDGE.

Instruirea va avea loc în municipiul Chișinău, pe parcursul a două zile (21-22 mai, 23-24 mai, 29-30 mai, 31 mai-1 iunie 2018), cazarea și alimentarea sunt asigurate de către organizatori.

Seminarul se va desfășura în limba română. Prezența este obligatorie în ambele zile.

Mai multe detalii:

Adresa electronică *
Your answer
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Ziua, luna, anul nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Biblioteca unde activați?
Your answer
Selectați perioada instruirii (puteți alege 2-3 variante) *
Required
Pe scurt, explicați de ce doriți să participați la acest seminar? *
Your answer
Cum credeți că vă pot ajuta cunoștințele acumulate la acest seminar în activitatea dvs.? *
Your answer
Aveți nevoie de cazare? *
Telefon de contact *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms