Inventarisatie aanwezigheidswens bij de H. Mis, periode 31 oktober t/m 29 november
Met dit formulier wordt geïnventariseerd wie aanwezig wil zijn bij een of meerdere missen in de St. Josephkerk, de H. Lodewijkkerk of de St. Petruskerk in Leiden. De inventarisatie betreft alleen de zondagsmissen van zaterdagavond en zondagochtend; de doordeweekse missen zijn in principe voor ieder vrij toegankelijk.

Deze inventarisatie betreft alleen de periode van zaterdag 31 oktober tot en met zondag 29 november. Indien u dit formulier ná zondag 25 oktober invult komt u mogelijk op de reservelijst. Wilt u nog de inventarisatie van de vóórgaande periode invullen, bezoekt u dan http://oktober.ikwilnaardemis.live.

Het invullen van dit formulier betekent NIET dat bij deze missen direct een plek voor u vrijgehouden wordt; het betreft slechts een inventarisatie. U ontvangt later, en ruim op tijd, een overzicht van de missen waarbij voor u een plek vrijgehouden is.

Wilt u na het verzenden een wijziging doorgeven of heeft u nog vragen, stuur dan een e-mail naar ja@ikwilnaardemis.live. Vul het formulier NIET nogmaals in. Wanneer u het formulier nogmaals invult wordt dit NIET in het systeem doorgevoerd.

U vult dit formulier in voor uw huishouden. Een huishouden kan bestaan uit één persoon of meerdere personen.

Op het e-mailadres dat u hieronder invult ontvangt u na het verzenden een antwoordmail waarin staat wat u in dit formulier heeft ingevuld. Deze e-mail is NOG NIET de bevestiging dat bij de aangegeven missen een plek voor u vrijgehouden wordt. Deze e-mail volgt later.
Email *
Voordat u verder kunt: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy