Honeywell Evohome konfigurátor
Állítsa össze saját Evohome rendszerét! Csupán három válasz alapján megjelenítheti és a megadott E-mail címre automatikusan elküldheti a megfelelő Evohome összeállítást. Ha kérdése van, vegye igénybe díjtalan tanácsadásunkat:
evohomeshop.hu - info@evohomeshop.hu - telefon: +36 30 9922372
Email address
Fontos!
Az Evohome rendszer nem a hagyományos egy ház - egy termosztát logikával működik. Zónákban gondolkodik és minden zónát képes külön-külön fűteni. Zónának nevezünk minden olyan helyiséget ami egy légtérnek tekinthető fűtés szempontjából: például a nappali-konyha-étkező egy zónának tekintendő ha nincsenek egymástól fallal és ajtóval elválasztva. De a hálószoba vagy egy gyerekszoba is egy-egy önálló zónát alkot. Az Evohome rendszer maximum 12 zóna szabályozására alkalmas. A zónákban a fűtés lehet radiátoros vagy padlófűtéses, esetleg mindkettő, a megfelelő eszközök felszerelésével a zónák fűtését egymástól függetlenül lehet majd kezelni, azaz mindegyiknek saját időprogramot lehet írni.
Példa zónák kialakítására
A nem szabályozott területek
A kis helyiségeket (fürdő, wc, gardrób) nem feltétlen fontos zónaként felvenni a rendszerbe és szabályozni. Ilyenkor ezek a helyiségek akkor kapnak fűtési vizet, ha bármelyik másik szabályozott zóna fűteni akar. Ekkor ugyanis a fűtést kérő zóna igénye alapján az Evohome központ elindítja a kazánt és a fűtési víz eljut abba a szabályozott zónába amelyik fűteni akar, illetve eljut a nem szabályozott helyiségekbe is, hiszen ott nem vezérlünk semmit. Ezek a helyiségek önállóan nem tudnak majd fűtés kérni, de a túlfűtésüket meg lehet akadályozni ha pl. a radiátoron felszerelve hagyjuk a régi tekerős termosztátot. A lényeg, hogy a lakás területének döntő többsége le legyen fedve szabályozott zónákkal, illetve lehetőleg csak a kicsi, nem túl lényeges helyiségeket hagyjuk ki a szabályozásból.
Kérdés: az Ön fűtési rendszerének típusa?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Intherm Kft. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms