Carnestoltes Rosselló 2020 - Inscripció carrosses
El 29 de febrer de 2020 se celebrarà a Rosselló la festa de Carnestoltes. Aquesta començarà a les 17:30h davant de l'Ajuntament de Rosselló, amb la batukada Batutam de Rosselló i la batukada Sambascola. En començar la rua, es farà una parada a l'alçada del Casal, per tal que el jurat puntui les disfresses de tots els assistents. Només caldrà la inscripció de les carrosses. Tot seguit, es continuarà la rua pels carrers de la població.

Als voltants de les 19:30h, la rua acabarà al Casal, on es repartirà coca i xocolata. S’amenitzarà l’acte amb el grup d'animació La Cremallera que ens farà ballar a tots; des dels més menuts fins als més grans.

A continuació tots aquells que vagin disfressats participen al concurs de disfresses i poden optar als premis que otorgarà l'Ajuntament de Rosselló:

1) Categoria Baby, de 0 a 5 anys. 1r, 2n i 3r premi.

2) Categoria Infantil Individual, de 6 a 14 anys. 1r, 2n i 3r premi.

3) Categoria Infantil Grup, es considera grup 2 persones o més, de 6 a 14 anys. 1r, 2n i 3r premi.

4) Categoria Adult. A partir de 15 anys. Un 1r, 2n i 3r premi

5) Categoria al més més original. Premi únic per tots els participants adults, tant individuals com en grups.

Els grups que participin amb una carrossa (es considera carrossa remolc arrossegat per un vehicle de motor: tractor, cotxe, etc.) tindran un premi d’un pernil. És imprescindible inscriure's per rebre el premi pertinent a les carrosses.

Data límit per inscriure’s online: dimecres 19 de febrer.

A les 21h aproximadament es repartiran els entrepans i el beure, prèviament reservats. Els tiquets, a 4€, s'hauran d'adquirir anticipadament a la botiga Fontanet i a la Llar de Jubilats.

A partir de les 22h, continuarem la festa amb el Dj Canalet i el Dj Vilaró.
Durant la nit se sortejarà un Wonderbox valorat en 300€. El sorteig es durà a terme entre els assistents disfressats. En cas de no ser premiat, es repetirà el sorteig fins a trobar una persona guanyadora d'aquest obsequi.
Nom del grup *
Your answer
Nom de la persona de contacte *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Protecció de dades *
Required
Informació vers la Protecció de Dades de caràcter personal
Responsable: Ajuntament de Rosselló. Finalitat: Inscripció a la festa de Carnestoltes. Legitimació: Compliment d'una missió que és realitzada en interès públic. Destinataris: les dades es comunicaran a altres Administracions Públiques sempre que sigui necessari. Conservació de les dades: Durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. Drets: Sol·licitud a l'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades; mitjançant un escrit dirigit al Responsable. Informació addicional: Avís legal i política de privacitat a https://rossello.eadministracio.cat/privacy.0
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy