Chestionar de interese pentru serviciile educationale oferite de ASK Education
Multumim pentru interesul manifestat!
Cautam pentru dumneavoastra serviciile care vi se potrivesc. Ask Education ofera un mod inteligent, usor si rapid de a gasi serviciile educationale de care ai nevoie, intelegem ca timpul dumneavoastră este pretios, venim in intampinarea dvs cu o modalitate rapida de a gasi ceea ce vi se potriveste.
Centrul educational ASK dispune de personal didactic pentru derularea activităților propuse în programele oferite. Fiecare grupă va fi îndrumată de unul dintre profesorii pentru învățământ primar cu experienta.Pentru derularea activităților de dezvoltare personală și a atelierelor tematice, vor fi angajați specialiști în fiecare domeniu ales: profesori, antrenori, psihologi etc.
Pentru vizualizarea spațiilor, vă invităm să accesați pagina de Facebook
www.facebook.com/smartareakids/
Procesul de inscriere la oricare dintre serviciile oferite de Ask Education, incepe cu completarea formularului de înregistrare in care ne specificati varsta copiilor, tipul de servicii care va intereseaza, optiunile personale, așteptările dvs si orarul potrivit pentru desfasurarea activitatilor.
Email *
Prin completarea acestui formular de înscriere, utilizatorul își dă acordul ca adresa de e-mail să fie inclusă în baza de date Ask Education, în scopul informării periodice asupra noutăților referitoare la cursurile noastre
Clear selection
Numele și prenumele părintelui
Telefonul părintelui *
Vârsta copilului (între 3 ani și 14 ani) *
Alte specificatii pe care le considerati relevante (mai multi copii de diferite varste, informatii speciale despre copil etc. )
Ce motiv v-a determinat să cautati servicii extra scolare pentru copilul dumneavoastră?
Ce tip de serviciu este potrivit nevoilor dvs?
Clear selection
Care sunt domeniile de interes legate de serviciile educationale existente?
Clear selection
Care sunt asteptarile dvs. cu privire la activitatile extra scolare?
Alte mentiuni.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy