Hadeland IPS Ressurssenter
- Dere trenger ikke finne opp alt kruttet selv!

"Siden oppstarten i 2012 har vi feilet, justert og evaluert IPS/SE tjenesten på NAV Hadeland. Våre erfaringer ønsker vi å dele slik at vi kan utvikle oss sammen i vårt langstrakte land.
Vi har både gode og mindre gode erfaringer som kan være nyttige for andre IPS/SE-tjenester i Norge eller for dere som er i oppstarten av tjenesten"

Thomas Gulbrandsen, Fagleder
Resurssenteret Hadeland IPS


Her kan din avdeling bestille bidrag i form av hospiteringsbesøk hos Hadeland IPS, eller om dere ønsker at vi skal komme på foredragsbesøk/seminar hos dere.
Vi skreddersyr opplæringen etter din avdelings ønsker.

Email address *
Velkommen til Hadeland IPS!
Type tjeneste har du/dere *
Required
Organisasjon/samarbeidspartnere *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
Mobil *
Your answer
Adresse *
Your answer
Vi ønsker å komme på hospiteringsbesøk hos Hadeland IPS med følgende innhold (Du blir kontaktet i forkant for evt. justering av program)
Vi ønsker at Hadeland IPS holder foredrag hos oss. Målgrupper kan være behandlere i helse, ledere i IPS-organisasjoner, utdanningsinstitusjoner, interesseorganisasjoner, jobbspesialist team, konferanser, politikere, offentlige organer (Du blir kontaktet av oss i forkant for avklaring av tema og praktiske detaljer)
Vi ønsker at Hadeland IPS arrangerer kurs. (Du blir kontaktet av oss i forkant for avklaring av tema og praktiske detaljer)
Kan du fortelle oss kort om hvordan dere er organisert? (Antall/roller)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service