Ja, ik ontvang graag gratis een ridder- of prinsessenpakket
Lig je met kanker of leukemie in het ziekenhuis? Lig je hier langere tijd? Of ben je in behandeling en moet je regelmatig voor enkele dagen op controle? Dat zal niet altijd even plezant zijn.
Met Prinses Harte willen wij jou helpen door jou een verwenpakket te geven met allemaal leuke zaken in.

Een ridderpakket voor de jongens, een prinsessenpakket voor de meisjes. Of omgekeerd, wat jij het liefste hebt. Ben je tussen nul en 18 jaar, dan mag je ons zo’n pakket vragen. Het is eigenlijk een mand vol spulletjes om meer kleur te brengen in de kamer, om je wat beter te voelen, om je te helpen vechten tegen die ziekte ….
Zo’n ridder- of prinsessenpakket is helemaal gratis, je moet er niets voor betalen. Wij geven die gewoon aan jou, omdat ook wij graag willen dat je snel geneest. En als je naar huis gaat, dan mag je die mand gewoon meenemen.

https://www.prinsesharte.be/over-ons/inhoud-verwenpakketten/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mijn naam is *
Het e-mailadres van mij en/of mijn ouders is *
Ik ben ..... jaar oud *
Ik ben een *
Mijn kledingmaat is *
Ik word verzorgd in het ziekenhuis van... *
Een leuke ridder- of prinsessenpop of toch liever een schoudertas? *
De kleinsten (t.e.m. maat 128) krijgen een mooie ridder- of prinsessenpop met een grote bos haar. De grotere kinderen (vanaf maat 134) krijgen een leuke schoudertas voor al je boeken, laptop, schrijfgerief of wat dan ook. Maar je mag zelf kiezen wat je het liefste krijgt.
Heb jij een mutsje nodig? *
Verlies je jouw mooie haren door de behandeling? Deze coole en zachte muts biedt de oplossing. Ze geeft warmte, voorkomt schaamte of biedt bescherming. En het is gewoon cool om op te zetten.
Captionless Image
In principe bezorgen we jouw mand aan het ziekenhuis zelf. Verblijf je er niet permanent, dan sturen we ze graag op. Gelieve jouw adres hieronder in te vullen. *
Wil jij ons graag nog iets vertellen?
Heb jij een lievelingskleur of zie je graag glitters? We doen ons best om jouw pakketje te personaliseren!                                       Je mag hieronder alles schrijven wat je ons nog wilt meedelen!
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om de verwenpakketten te versturen. Deze zullen in geen geval worden gedeeld met derden.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy