Hallirannekkeen tilaus
Tällä lomakkeella voit tialta Mevin hallivuorolle ns. seurarannekkeen. Rannekkeita tilataan tarpeen mukaan ja niiden saamisessa kestää aina muutama päivä, joten halukkaat eivät vältttämättä saa ranneketta vielä seuraavalle vuorolle. Ensimmäiset 10 kpl saataneen ennen 10.10. olevaa vuoroa.

Hallivastaava tiedottaa henkilökohtaisesti, kun ranneke on noudettavissa.

Ranneke on henkilökohtainen, ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikille MeVin hallivuoroille, joita on viikoittain joitain poikkeuksia lukuunottamatta huhtikuun loppuun asti. Ranneketta ei saa käyttää muulloin, eikä se oikeuta umahallin muuhun käyttöön. Uimavalvojat valvovat myös seurarannekkeiden oikeaa käyttöä.

Rannekkeen hinta on 30 euroa, joka maksetaan seuralle. Maksutiedot tai laskut lähetetään jälkikäteen. Ranneke tulee pitää huolellisesti tallessa ja kauden jälkeen se pitää palauttaa hallivastaavalle. Rikkoutuneesta tai kadonneesta rannekkeesta joutuu maksamaan 8 euroa lisää. Jos ranneke lakkaa toimimasta, uimahallin kassa auttaa. Jos rannekkeeseen tulee vika, ota yhteys hallivastaavaan

Huom. halliranneke ei ole pakollinen. Voit edelleen osallistua vuoroille myös maksamalla uimahallin käyntimaksun. Hallirannekkeella säästää kuitenkin selvää rahaa, jos haluaa käydä useammin treenaamassa!

Hallivastaava
Ville Eronen
0405248097
ville.eronen@melanvilauttajat.fi
Email address *
Nimi *
Osoite *
Puhelinnumero
Mitä haluat hallilla treenata?
Kuinka usein ajattelit käydä vuorolla
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy