FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ CURSOS OCUPACIONALS
CURS *
Nom i Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça *
Your answer
Població *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
E-mail
Your answer
Telèfon *
Your answer
Nivell d'estudis finalitzat *
Required
Situació Laboral *
Required
CONDICIONS DE LA PRE- INSCRIPCIÓ

A) PRE-INSCRIPCIÓ. La pre-inscripció d'aquest curs no dóna dret directe de reserva de plaça. Hi haurà un procés de selecció previ abans de l'inici del curs.

B) DOCUMENTACIÓ DE LA PRE-INSCRIPCIÓ. Es necessitarà fotocòpia del DNI, del currículum, del full DARDO conforme estàs apuntat com a demandant de feina a l'Otg, i de la titulació oficial més recent (EGB, ESO, BATXILLERAT, FP...). Cal que aquesta documentació ens la feu arribar de manera presencial o via mail.

C) ANUL·LACIÓ DE LA PRE-INSCRIPCIÓ. L'alumne que per qualsevol circumstància hagi d'anul·lar la seva pre-inscripció, cal que es posi en contacte amb nosaltres (telèfon, mail, ...)

No s'admetrà cap sol·licitud que no estigui correctament emplenada i acompanyada de tots els documents sol·licitats.


TecnaQuatre Palamós, SL C/ Didac Garrell i Tauler, 8 17230- PALAMÓS Tel.i Fax 972602225 infocentre@tecnaformacio.com www.tecnaformacio.com

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembe, de Protecció de Dades de Caràcter Personal,i el seu reglament de desenvolupament aprovat pel Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer de TecnaQuatre Palamós, SL amb la finalitat de gestionar les activitats que porta a terme el centre de formació i informar de futures activitats del Centre. Si vol pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació previstos a la llei.

C/ Didac Garrell, 8 17230- PALAMÓS Tel.i Fax 972602225 infocentre@tecnaformacio.com www.tecnaformacio.com

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of TecnaQuatre Palamós, SL. Report Abuse - Terms of Service