Edukacija o deliriju - Radionice
Email *
Organizacija Radionica sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Opis radionica
Jednodnevna radionica za zdravstvene djelatnike kod kojih se pacijenti starije životne dobi ne liječe zbog primarne bolesti, demencije, te im trebaju multidisciplinarna znanja kako bi uočili, liječili i spriječili delirij, te kako bi se usporilo napredovanje demencije.

Radionica je namijenjena prvenstveno zaposlenima u hrvatskim zdravstvenim ustanovama, s ciljem povećavanja njihovih kompetencija za sprečavanje delirija, hitnog stanja koje dramatično utječe na preživljenje hospitaliziranih pacijenata starije životne dobi.

Zbog pandemije serija od pet radionica će se održati online, uz kliničke primjere i savjete korisne za svakodnevni rad bolničkih specijalista, obiteljskih liječnika, patronažnih, trijažnih i odjelnih medicinskih sestara i tehničara, ali i fizioterapeuta i drugih zdravstvenih djelatnika, vezano uz prevenciju, detekciju, dijagnostiku i liječenje delirija kod osoba starije životne dobi.

Svaki polaznik radionice dobit će besplatni priručnik koji će mu poslužiti u nadopuni temeljnih znanja i povećanju kompetencija za rad s osobama starije životne dobi. Priručnik su koncipirali urednici, psihijatri iz Klinike za psihijatriju Vrapče i i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, uz autore, sveučilišne nastavnike i stručnjake raznih specijalnosti iz istaknutih hrvatskih klinika. Priručnik je baza ove edukacije i putokaz za daljnje proširivanje kliničkih kompetencija te integraciju naučenog u klinički rad, a prate ga i video-snimke s prezentacijama tematike pojedinih poglavlja.
REGISTRACIJA SUDIONIKA ZA RADIONICE
Ime: *
Prezime: *
Zanimanje: *
Adresa sudionika: *
Kontakt telefon: *
Kontakt e-mail: *
Datum rođenja: *
Ustanova/Afiliacija: *
Adresa ustanove/afiliacije *
LIJEČNICI: molimo upišite svoju specijalizaciju:
LIJEČNICI - odabir termina radionice:
Clear selection
MEDICINSKE SESTRE - odabir termina radionice:
Clear selection
OSTALI zaposleni u zdravstvenim ustanovama: termin radionice je u četvrtak, 10.6.2021. od 11-14 sati. Molimo upišite svoje zanimanje:
INFORMATIČKA OPREMA ZA SUDJELOVANJE NA RADIONICAMA
Posudba informatičke opreme: *
Korisnik registracijom potvrđuje da je svjestan i prihvaća osobnu odgovornost za štetu na informatičkoj opremi koja mu bude ustupljena na korištenje. Korisnik registracijom potvrđuje da je svjestan obveze vraćanja informatičke opreme nakon završetka edukacije, u dogovorenom roku.
ZAVRŠETAK PRIJAVE
Svi registrirani sudionici dobit će povratni e-mail s potvrdom registracije.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy