Ilmoittautuminen 'älykkäät laitteet' työpajaan
Älykkäät laitteet-työpajassa pääset tutustumaan sekä elektroniikkaan että ohjelmointiin. Työpajassa rakennetaan Arduino-simulaattorilla laite, joka ohjaa LED-valoja.

Lähtötasovaatimuksia osallistumiseen ei ole, sillä työpajassa lähdetään liikkeelle perusteista. Kaikki elektroniikka ja koodi käydään yhdessä läpi.

Työpajan jälkeen kaikille osallistuneille, jotka ovat rakentaneet ja ohjelmoineet laitteen simulaattorilla, lähetetään omaksi tarvikkeet, joilla laitteen voi rakentaa ja ohjelmoida fyysisistä osista. Samoilla osilla voi jatkaa ohjelmointia työpajan jälkeenkin keksimällä lisää ominaisuuksia laitteelle ja valojen ohjaamiseen.
Kokoamiseen ja muihin käyttömahdollisuuksiin saa halutessaan apua ja vinkkejä erillisessä etänä toteutettavassa työpajassa. Näiden aikataulusta tiedotetaan ensimmäisen työpajan yhteydessä.

Kuhunkin työpajaan mahtuu mukaan 10 opiskelijaa. Vinkkaa kaverille ja ilmoittautukaa yhdessä!
Haluan osallistua seuraavaan työpajaan: *
1. Etu- ja sukunimesi? *
2. Lukiosi nimi? *
3. Lukion vuosikurssisi? *
4. Sukupuolesi? *
5. Sähköpostiosoite, johon voimme lähettää ohjeet työpajaan osallistumista varten? *
Tietosuojaseloste
Clear selection
Buutti Oy säilyttää ja käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä saatuja henkilötietoja voimassa olevien lakien ja säädösten mukaisesti (EU tietosuoja-asetus GDPR 2016/679, EU tietosuojadirektiivi 2016/680 sekä 1.1.2019 voimaantullut Tietosuojalaki 1050/2018).

Buutin rekisteriseloste: https://buuttiedu.com/tietosuojaseloste-lyhennelma/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of buutti. Report Abuse