Kaptenansökan till Bamse ♡ Cura nollning HT20
I detta formulär fyller du i din ansökan för att få vara kapten! Du som söker rollen som kapten får gärna ange en person du vill vara kapten tillsammans med, glöm inte bort att ange den personens namn och förening nedan!
Har du ingen att söka med? Inga problem!! Det går lika bra att söka själv så kommer vi i den mån det går att fixa ihop kaptenspar som vi tror funkar.

Skicka in din ansökan senast 5/4 23:59
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Rollen som kapten! (finns 8 lediga platser)
Kaptenen har en väldigt viktig och social roll under nollningen. En kapten kommer väldigt nära inpå festen och sina gruppmedlemmar! Som kapten under nollningen kommer du att leda en grupp tillsammans med din co-kapten. En grupp kommer bestå utav två kaptener och ca 70 st personer, jämnt fördelat mellan nollor och faddrar. Du som kapten kommer bära ansvaret för att hela din grupp kommer fram till planerad plats i utsatt tid, att det förmedlas rätt information till din grupp angående dagen och nollningens upplägg, se till att nyktra faddrar finns, planera förfester för din grupp och se till att dina gruppmedlemmar känner sig trygga och välkomna.

Några kloka ord från kaptenerna Mattias Karlsson och Rasmus Adelswärd från lag Väst under nollning HT19:

Efter att blivit nollad två gånger på KAU var det äntligen dags att få agera fadder, men Rasmus tjatade till sig att vi skulle söka kapten och tur var väl det! Kapten var fruktansvärt roligt att vara trots att man erhåller ett högre ansvar än de flesta på nollningen!
Rasmus och jag lyckades få till en bra dynamik där vi kunde blanda kul samt ordning och reda. Allt vart mycket enklare när man hade faddrar som med glädje ställde upp som lekledare, nykterfadder och med lägenheter för för-och mellanfester!!
Om jag ska lämna ett tips till blivande kaptener så skulle de vara:
- Schemalägg alla inlägg med information till nollorna dagen innan och inte bakfull samma morgon..
- Planer och scheman kommer att ändras så det finns  ingen anledning att hetsa upp sig, det löser sig så länge ni alla har kul!
Ansöker du till kapten så kommer du inte ångra dig! Man lär känna båda nya nollor och faddrar som även förgyller studentlivet långt efter nollningen! 💚
För-och efternamn *
Förening *
Födelsedatum (ÅÅMMDD) *
Mail: *
Telefonnummer *
Jag vill vara kapten tillsammans med.... (valfritt). Om du väljer någon behöver för-och efternamn + förening finnas med.
Motivering till varför du vill bli kapten (valfritt)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy