PRIJAVNI OBRAZAC - Program "Čuvari baštine" 2021./2022.
Poštovani!
Popunjavanjem ovog obrasca prijavljujete se na natječaj za sudjelovanje u programu "Čuvari baštine".
Ovogodišnja tema je "Naše užance", a odnosi se na nematerijalnu kulturnu baštinu (razni oblici i pojave duhovnog stvaralaštva što se prenose predajom ili na drugi način, a osobito: jezik, dijalekti, govori i toponimika, te usmena književnost svih vrsta, folklorno stvaralaštvo u području glazbe, plesa, predaje, igara, obreda, običaja, kao i druge tradicionalne pučke vrednote, tradicijska umijeća i obrti).
Rok za dostavu prijedloga projekata po ovom pozivu je 17. rujna 2021. godine.
Rang ljestvica prijavljenih bit će objavljena dva tjedna nakon roka za dostavu ponuda.

Sretno!

Centar izvrsnosti SDŽ
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime koordinatora projekta *
Kontakt mobitel *
Naziv i adresa škole (iz Statuta škole) *
Ime ravnatelja/ice škole
OIB škole
IBAN škole
Broj odgojno-obrazovnih djelatnika (uključujući koordinatora) koji će sudjelovati u projektu:
Broj učenika koji će sudjelovati u projektu:
Naziv projekta
Unesite kratki opis projekta (do najviše 300 riječi). U opisu projekta boduje se inovativnost ideje i samostalnost učeničkog tima u provedbi projekta. Prednost se daje turistički i kulturno zanemarenoj nematerijalnoj kulturnoj baštini koja je nepoznata široj javnosti a predstavlja kulturnu vrijednost određenog kraja.
Opišite na koji način planirate provesti aktivosti u projektu (tko i na koji način sudjeluje, metode rada, način organizacije...)(do najviše 300 riječi).
Ukoliko će škola u provedbi projekta surađivati s lokalnom zajednicom (udruge, muzeji, turistička zajednica...), kratko opišite na koji način planirate realizirati tu suradnju (do najviše 300 riječi).
Na koji način planirate financirati projekt:
Ukoliko planirate vanjske izvore financiranja projekta, navedite koje:
Kratko opišite na koji način će učenici prezentirati provedbu i konačni rezultat projekta (do najviše 300 riječi). Boduje se način prezentacije s obzirom na kompleksnost izvedbe (npr. ppt kao niža razina kompleksnosti naspram filma, izrađeni modeli lokaliteta, zbornika radova, interaktivnih mapa i slično).
Na koji način će sudjelovanje u planiranju, provedbi i prezentaciji projekta omogućiti uključenim učenicima i djelatnicima razvoj kompetencija: kreativnosti, projektnog razmišljanja, (samo)evaluacije, logičko-kritičkog mišljanja, suradničkog učenja i sl. Koje vještine i znanja će učenici razviti sudjelovanjem u ovom projektu? Koje vrijednosti će usvojiti? (do najviše 300 riječi)
Na koji će način rezultat projekta promovirati školu, lokalnu zajednicu i županiju u kojoj je nastala?
U najviše deset rečenica predstavite školu, cilj i način provedbe i prezentacije projekta (kratka, sažeta i jasna poruka koju CI SDŽ može koristiti prilikom predstavljanja projekta):
Ukoliko želite nešto dodati, a nije pokriveno prethodnim pitanjima...
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy