Ik wil (aspirant)lid worden van Mahjongclub Haagse Kringen
Leuk dat u lid of aspirant-lid wilt worden van onze Mahjongclub Haagse Kringen.
De eerste en momenteel enige Haagse Mahjongvereniging die wordt gesteund door de Nederlands Mahjong Bond (NMB).

Na uw aanmelding ontvangt u automatisch een exemplaar van onze statuten en huishoudelijk reglement.
Indien u een digitale kopie van onze statuten en huishoudelijke reglement wilt inzien dan zijn die voor u ter inzage beschikbaar tijdens onze wekelijkse speelavonden.

Speelavond - wekelijks - woensdagavond vanaf 19:30 (minimaal 48 avonden per jaar)
Onze vaste speellocatie is gelegen aan de Evert Wijtemaweg 6 (Bosjes van Pex) - kantine HKC ALO

De gegevens die wij hier van u verlangen zijn nodig om u als lid van onze vereniging te kunnen registreren, als ook om de lidmaatschapsregistratie bij de NMB te kunnen verzorgen.

NB voor een algemene informatie aanvraag maakt u gebruik van het contact formulier op onze site http://mahjongdenhaag.nl
Email address *
Aanhef *
Hoe wilt u aangesproken worden?
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Straat *
Your answer
Huisnummer *
Evt. met toevoeging
Your answer
Postcode *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer (graag uw mobiele nummer) *
Your answer
Vast telefoonnummer
Your answer
Geboortedatum *
LET OP! Afhankelijk van uw browser instellingen kan het formaat van de datum invoer DD-MM-JJJJ zijn of MM-DD-JJJJ!
MM
/
DD
/
YYYY
Ik kies voor: *
(verplicht - één keuze mogelijk...) LET OP! Het tijdelijke ASPIRANT-LIDMAATSCHAP is nadrukkelijk bedoeld om u de gelegenheid te geven om zes AANEENGESLOTEN weken onze gezellige speelavonden te ervaren en om te zien of wekelijks spelen iets voor u is. In bijzondere gevallen kan er in overleg met het bestuur afgeweken worden van de zes aaneengesloten weken. Let op! Het aspirant-lidmaatschap is dus absoluut NIET bedoeld als een "strippenkaart" waar u bijvoorbeeld 6 maanden lang 1x maand meespeelt. De standaard recreanten contributie voor een jaarlidmaatschap is inclusief het lidmaatschap van de Nederlandse Mahjongbond! Elk nieuw lid betaald een éénmalige bijdrage voor de aankoop van nieuwe spellen.
Ingangsdatum (aspirant)lidmaatschap *
LET OP! Afhankelijk van uw browser instellingen kan het formaat van de datum invoer DD-MM-JJJJ zijn of MM-DD-JJJJ!
MM
/
DD
/
YYYY
Lidmaatschap NMB (voor een jaarlidmaatschap) *
(verplicht - 'één keuze mogelijk) Als lid van Mahjongclub Haagse Kringen (jaarlidmaatschap) bent u automatisch recreant-lid van de Bond (inbegrepen in de standaard recreanten contributie). U kunt hier uw keuze maken wat voor lid-type u wenst voor de Bond. Als competitie-lid van de Bond betaalt u een opslag van 12 euro per jaar boven op uw standaard lidmaatschap bij Haagse Kringen. Als u reeds geregistreerd NMB-lid bent via een andere Mahjongvereniging dan hoeft u niet dubbel te betalen. U geeft dan wel in de volgende vraag aan van welke andere (Bonds)vereniging u al lid bent.
Reeds NMB-lid via
(optioneel) Alleen indien u al lid bent van de Nederlandse Mahjong Bond via een andere vereniging geeft u bij deze vraag aan bij welke vereniging en plaats.
Your answer
Uitnodigingen toernooien via de bond
(optioneel - meerdere keuzes mogelijk - van toepassing bij een jaar-lidmaatschap) Bij deze vraag kunt u aangeven voor welk type bondstoernooi u rechtstreeks via de bond een uitnodiging wilt ontvangen.
Als u in het bezit bent van een Ooievaarspas, zou u daar dan gebruik willen maken als Mahjongclub Haagse Kringen dit in de toekomst zou kunnen aanbieden. (er loopt momenteel een aanvraag bij de gemeente) *
Eventuele vraag / opmerking
Heeft u een specifieke vraag en/of een algemene opmerking betreffende uw aanmelding als (aspirant)lid van Haagse Kringen, dan kunt u deze hieronder kwijt
Your answer
U verstuurt de ingevulde gegevens door op de VERZENDEN knop hieronder te klikken en de eventuele verificatie actie uit te voeren!
Na het selecteren van de VERZENDEN knop, kan het formulier om een verificatie vragen, dit kan gebeuren door het aanklikken van foto's of het intikken van een bepaalde tekenreeks.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy