Aanmelding lezing Autisme IFMSA-Nijmegen
Autisme is de derde meest voorkomende ontwikkelingsstoornis. Het komt bij ongeveer 1% van alle volwassenen voor in verschillende gradaties.
Wil jij hier meer over weten? Kom dan naar onze lezing!

IFMSA-Nijmegen organiseert vanuit de werkgroep Public Health en de commissie Mental health een lezing over autisme. Tijdens deze lezing zullen psychiater Dr. Kan en ervaringsdeskundige Floor je veel vertellen over hun ervaringen met autisme en de impact die het op een leven kan hebben.

Dr. Kan is psychiater bij het Radboudumc. Hij houdt zich onder andere bezig met de diagnose van volwassenen met autisme en hun behandeling. Hij zal iets vertellen over de medische achtergrond van autismespectrumstoornissen en de omgang met mensen met autisme.

Floor zal als ervaringsdeskundige vanuit de stichting Samen Sterk zonder Stigma haar verhaal delen. Samen Sterk zonder Stigma zet zich in om stigmatisering van mentale problematiek te doorbreken door openheid te creëren met ervaringsverhalen.

De lezing zal plaatsvinden op 21 oktober van 19.00 tot 21.00 online via het platform Zoom. De link hiervoor zal op een later moment op het Facebookevenement geplaatst worden en via de mail met je gedeeld worden.

Als je nog vragen hebt, mail dan naar mental.nijmegen@ifmsa.nl.
We hopen je te zien op 21 oktober!
Voor de voorverkoop van dit evenement vragen we om je persoonlijke gegevens. Wij gaan hier op een vertrouwelijke manier mee om. We bewaren deze informatie in een lijst tot de lezing, daarna zal deze informatie verwijderd worden. Ga je akkoord met deze verwerking van je persoonlijke informatie? *
Wat is je naam? *
Wat is je emailadres? *
Welke opleiding doe je?
Heb je nog vragen en/of opmerkingen?
Bedankt voor het invullen en we kijken er naar uit om je op 21 oktober te zien!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy