Aplicatie pentru elevi la proiectul YEEI! - Antreprenoriat la puterea Tinerilor
Vrei să înveți să comunici mai bine, să lucrezi în echipă și să-ți dezvolți spiritul de inițiativă pentru a deveni un tânăr de succes? Atunci, aplicația aceasta este pentru tine! Prin proiectul YEEI!, vei avea ocazia ca, împreună cu alți elevi, să dezvolți o idee într-un plan de afaceri realizabil! Pe parcursul anului 2018, elevii selectați vor avea parte de 8 module de curs, mentorat și îndrumare. Implicarea îți poate fi răsplătita prin burse de practică la companii de succes și prin sprijinul acordat pentru ca cele mai bune idei să fie implementate.

CE PAȘI AI DE FĂCUT?
Completează această aplicație până la data de 17 martie (inclusiv). Te poti gândi la o idee de afacere/proiect individual sau în echipă cu alți doi colegi. Așadar, o echipă poate avea maxim 4 membri, elevi din același liceu, în principal elevi din clasele a IX-a sau a X-a.
Selecția elevilor va fi realizată pe baza criteriiilor prevăzute în proiect, împreună cu reprezentanți ai fiecărui liceu partener, până la finalul lunii martie.

YEEI! – Antreprenoriat la puterea tinerilor” (Youth Entrepreneurship & Employability Initiative) este un program implementat în 2018-2019 de United Way Romania si Asociația ROI, finanțat de United Way Worldwide, prin generozitatea Citi Foundation. Programul este implementat, în paralel, și în Ungaria. Mai multe informații despre proiect găsiți aici: http://aroi.ro/yeei/

Mult succes!

YEEI! Antreprenoriat la puterea Tinerilor
Aplici individual sau în echipă? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms