Qasje në dokumente zyrtare - Aplikimi Online
Këtu mund të aplikoni për qasje ne dokumente zyrtare në mënyre elektronike. Plotësoni fushat e poshtëshënuara saktë, dhe do të merrni përgjigjien tuaj.
Email address *
Emri i parashtruesit *
Your answer
Nr. i dokumentit personal *
Your answer
Adresa *
Shënojeni rrugën, numrin e rrugës, qytetin dhe kodin postar.
Your answer
Telefoni *
Numri duhet shënuar me prefiks (044, 045, 049 etj.)
Your answer
E-mail *
Shënoni emailin tuaj ku dëshironi të pranoni përgjigjien.
Your answer
Përshkrimi i dokumentit (-ve) të kërkuara *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service