Taller de Primers Auxilis
Data: Dijous 28 de novembre de 2019 a les 16:45 h
Lloc: Aula de Dibuix
Ludoteca: Hi haurà servei de ludoteca gratuït a càrrec de Sebastià Vallbona (professor del CIDE), per als infants de les famílies assistents al taller. Per fer ús d’aquest servei serà imprescindible haver emplenat aquest formulari. L’infant que no surti al llistat, no hi podrà quedar.
A les 16:30h heu d’acompanyar els vostres fills i filles a la sala de psicomotricitat i recollir-los allà mateix a les 18:30h.

Tècniques de suport vital bàsic
Nom i llinatges de la persona assistent: *
Your answer
Pare o mare de (nom i llinatges): *
Your answer
Correu electrònic: *
Necessari per a la confirmació de les dates de la xerrada
Your answer
Curs *
Your answer
Sou soci d'APIMA CIDE? *
Necessitaré servei de ludoteca: *
Nombre d'infants per al servei de ludoteca *
Your answer
Telèfon de contacte (en cas de necessitat durant el servei de ludoteca) *
Your answer
En compliment de la normativa en matèria de Protecció de dades vigent des del maig del 2018, APIMA CIDE tractarà la informació que ens faciliteu en aquest formulari amb l'única finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o a llarg del temps necessari per al compliment de les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers a excepció del cas que existeixi obligació legal acreditada i a la persona encarregada de les activitats. D'acord amb la legislació vigent, tots els usuaris dels serveis destinats per APIMA CIDE tenen el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades i en qualsevol moment mitjançant l'e-mail a cideapima@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy