Anmälan Global Impact Jam
Global Impact Jam är ett steg närmare en mer hållbar framtid. Med denna innovativa workshop kommer vi att adressera FNs globala mål. Med Polismyndigheten och Länsstyrelsen i Östergötland som ägare av utmaningen kommer vi tillsammans att jobba med frågor som rör våld i nära relationer, hur det kan förebyggas och hur brottsutredningarna kan effektiviseras med hjälp av tekniska lösningar (IoT, AI, sensorer m.m.). Om du tycker detta är viktiga frågor och är redo att bidra till lösningar på dessa typ av utmaningar, då borde du signa upp dig här!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Email *
Telefonnummer *
Stad
Jag är: *
Kompetens *
För att vi ska kunna sätta ihop det ultimata teamet så önskar vi att du berättar lite om dig själv och din kompetens. Vad är din expertis?
Required
Din motivation
Vi har begränsat antal platser på till Global Impact Jam. Vi kommer att sätta ihop ett team på 20 personer som tillsammans ska jobba mot gemensamma mål, tekniska lösningar och innovationer. I detta fall har Polismyndigheten och Länsstyrelsen i Östergötland valt att fokusera på våld i nära relationer. Berätta gärna lite kring varför du tycker att det är viktigt.
Frågor?
Har du har några frågor eller funderingar? Ta då gärna kontakt med Ida Thidblom, ida.thidblom@skill.se 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy