Obrazac iskaza interesa za partnerstvo na Pozivima iz Fonda za aktivno građanstvo
Upravitelj Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj poziva sve organizacije civilnoga društva koje su zainteresirane za ostvarivanje partnerstava sa drugim organizacijama civilnog društva u Hrvatskoj da ispune obrazac iskaza interesa za partnerstvo.
Kreirati ćemo bazu organizacija civilnog društva, koja će se nalaziti na web stranici Fonda za aktivno građanstvo kako bi pojednostavili proces traženja potencijalnog partnera za prijavu na neki od Poziva iz Fonda.
Ispunjavanjem ovog obrasca pristajete na dodavanje Vaše organizacije sa svim potrebnim kontaktima u bazu potencijalnih partnera i na web stranicu Fonda.
Puni naziv organizacije na hrvatskom jeziku *
Adresa organizacije
Kontakt osoba
Kontakt adresa e-pošte *
Kontakt broj telefona
Zemljopisno područje djelovanja organizacije
Clear selection
Link za web ili Facebook stranicu organizacije *
Programsko područje djelovanja organizacije *
Programski učinak u kojemu biste prijavili projekt
Clear selection
Poziv za prijavu projekata na koji planirate aplicirati *
Required
Dodatne važne informacije/napomene
Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem obrasca dajete svoju suglasnost za: [1] Korištenje i dijeljenje vaših podataka putem društvene mreže i/ili stranice članica konzorcija. [2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka za potrebe izvještavanja. Potpisne liste, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih ustanova održala. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se Zakladi Slagalica na info@zaklada-slagalica.hr *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy