Форум за зелени работни места и еколошко образование

Форумот за зелени работни места и еколошко образование, во организација на Гоу Грин, по четврти пат е најголемиот настан во Македонија за промоција на зелената економија. Оваа година Форумот ќе се фокусира на енергетската ефикасност во градежниот сектор и ќе ги спои младите луѓе кои бараат пракса и работа и компаниите кои нудат можност за образование, обука и вработување. Со пополнување на апликацијата, учеството на форумот е бесплатно !

Повеќе информации на веб сајтот на Гоу Грин - www.gogreen.mk и
Фејсбук - https://goo.gl/pdTzkp

Име и презиме
Your answer
Телефонски број
Your answer
Email
Your answer
Организација
Доколку сте добиле информација за настанот од некоја организација, Ве молиме наведете од која
Your answer
Возраст
Your answer
Образование
Дали би сакале да се пријавите за обуките за „Гипсер-монтер“ и „Фасадер“?
Повеќе информации за кампањата и обуките може да најдете на овој линк http://www.gogreen.mk/en/news/234-2017-05-05-14-11-46.html
Дали би сакале да добивате информации за идните активности на „Гоу Грин“
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bidi Zelen. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms