Aanmeldformulier Plusavond
Zit je in groep acht en wil jij wel eens weten wat je allemaal op het Valuascollege kunt doen en leren?

Kom dan samen met je ouders naar de Plusavond op 25 november om 19.00 uur. Tijdens deze avond kun je meer te weten komen over de ‘Valuasspecifieke’ opleidingen (Gymnasium+ (voorheen VWO+), versterkt talenonderwijs en onze TOP-klassen). Ook vindt de Musical Experience plaats: dan kun je ervaren hoe het is om mee te doen aan een grote musical!

De Plusavond bestaat uit 3 onderdelen. Het is de bedoeling dat je een keuze maakt uit één van de 3 onderdelen, waarbij onderdeel 3 alleen voor kinderen is:

Onderdeel 1 gaat over de ‘Valuasspecifieke opleidingen’. Ouders krijgen voorlichting over Gymnasium+ ( voorheen VWO+) en versterkt taalonderwijs. Ook verrijkt VWO vormt een onderdeel van de voorlichting. De leerlingen maken middels proeflessen kennis met de inhoud van deze ‘Valuasspecifieke opleidingen’.

Onderdeel 2 gaat over de TOP-klassen. We beginnen met een algemeen gedeelte waarin wordt toegelicht wat een TOP-klas precies inhoudt. Daarna ga je mee met de talent coördinator (Dans, Musical, Muziek, Kunst, Hockey, Handbal of Tennis) voor al je vragen met betrekking tot het talent waarin je je graag verder zou willen ontwikkelen. Deze presentatie kun je samen met je ouders bijwonen.

Onderdeel 3 is de Musical Experience. Wil je weten hoe het is om mee te doen aan een grote musical, dan kun je je aanmelden voor de Musical Experience. Je volgt dan workshops in toneel, dans en zang. De Musical Experience is alleen voor leerlingen. De Musical Experience begint net als de Plusavond om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.
Email address *
Naam
Your answer
Wij komen op 25 november met:
Ik geef me op voor: *
Required
Let op! Alleen invullen als je hebt gekozen voor onderdeel 2. Ik wil graag meer weten over:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken. Report Abuse