Evaluatieformulier pilotschool Kunstkracht 10

Beste leerkracht of icc'er,


Met dit formulier kun je lessenreeksen evalueren, externe aanbieders evalueren en samenwerkingen met externe aanbieders doorgeven. We hopen dat jullie dit formulier met enige regelmaat in zullen vullen, zodat we de kwaliteit van cultuureducatie in het Westland naar een zo hoog mogelijk niveau kunnen tillen. Je kunt het formulier als icc'er voor je hele team invullen, of alle leerkrachten vragen de evaluatie zelf door te geven.

Van elk van de opties kun je er maximaal acht toevoegen. Wil je er meer toevoegen? Maak dan nog een evaluatieformulier aan. Eerst wordt er gevraagd naar het indienen van evaluaties in lessenreeksen. Vervolgens kun je verder met het evalueren van de samenwerkingen met externe aanbieders en het doorgeven van toekomstige samenwerkingen met externe aanbieders.

We danken je hartelijk voor je bijdrage aan het verbeteren van cultuureducatie in het Westland. Fijn dat we op je kunnen rekenen!


Met vriendelijke groet,

Westland Cultuurweb

Achtergrondinformatie
School *
Your answer
Naam *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mailadres *
Het e-mailadres wordt enkel gebruikt om een ontvangstbevestiging en, indien van toepassing, aanvullende vragen over de antwoorden in deze evaluatie te stellen.
Your answer
Vervolg evaluatie *
Met dit formulier kun je lessenreeksen evalueren, externe aanbieders evalueren en samenwerkingen met externe aanbieders doorgeven. Van elk van de opties kun je er maximaal acht toevoegen. Loop ze in chronologische volgorde af. Kies optie 1 als je een evaluatie van een leerkracht van een les(senreeks) toe wilt voegen. Kies optie 2 als er recent is samengewerkt met een externe aanbieder en je dit wilt evalueren. Kies optie 3 als je binnenkort zult gaan samenwerken met een externe aanbieder en Westland Cultuurweb op de hoogte wilt stellen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms