ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2019-2020
Email address *
ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ *
ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ *
MM
/
DD
/
YYYY
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ *
ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ *
ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ *
ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ *
ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΗ *
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΤΕΡΑ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΗΤΕΡΑΣ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ
ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ(T-SHIRRT) *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) *
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής νομοθεσίας σας παρακαλούμε για την παροχή της ειδικής, ρητής συγκατάθεσης για την επεξεργασία των συγκεκριμένων δεδομένων αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται αμέσως παραπάνω. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ανακαλέσετε την παρούσα συγκατάθεσή σας με νέα συμπλήρωση της φόρμας στην οποία θα αναγράφεται αντίστοιχο μήνυμα .

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων – Διαβιβάσεις

Τα προσωπικά δεδομένα σας διαβιβάζονται στο Σύλλογο και τυγχάνουν επεξεργασίας από την ιδία και το προσωπικό της. Τα δεδομένα σας που συλλέχθηκαν για τον σκοπό αυτό δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτα μέρη.

Χρόνος διατήρησης

Τα δεδομένα σας διατηρούνται στο αρχείο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους και στη συνέχεια διαγράφονται από το σύνολο των βάσεων. Διευκρινίζεται ότι η διαγραφή πραγματοποιείται στο τέλος του ημερολογιακού έτους εντός του οποίου συμπληρώνεται το χρονικό διάστημα του ενός (1) έτους.Σε περίπτωση που αθλητής παραμείνει στο δυναμικό της ακαδημίας με την πάροδο του ενός έτους,τότε η διατήρηση των δεδομένων παρατείνεται για ένα (1) ακόμη έτος.
ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ *
Required
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ *
Required
Ο/Η ΔΗΛΩΝ / ΔΗΛΟΥΣΑ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.