Formular înscriere tabără
În perioada 26 - 31 iulie organizăm o tabără educativă într-o locație mirifică, în satul de vacanță Frații Jderi Utopia Verde, mai aproape de natură mai departe de agitație pentru copilul tău.

Amănunte pe larg: http://rabten.ro/tabara-de-copii-rabten/

Vă rugăm să urmați mai jos cu atenție și precizie etapele înscrierii copilului dvs.

Ne bucurăm de interes. Vă stăm apoi la dispoziție după completarea formularului cu orice este necesar ...
Email address *
Numele complet al copilului dvs. *
Your answer
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Copilul e băiat sau fată? *
Probleme de sănătate / alergii / regim alimentar / sensibilități? - compleateză dacă este cazul. *
Your answer
Hobby-uri copil, personalitate - puncte forte, puncte slabe și ce îmi doresc să învețe în urma taberei?! Un exemplu de răspuns: Copilului meu îi place mult actoria, să citească și să facă sport . Este prietenos cu colegii la școală, însă are tendința să fie pesimist când întâmpină greutăți și îi este greu să accepte mai multe opinii din partea altora și se enervează când nu iese fix cum vrea el. Are tendința să stea mult pe telefon sau se joacă prea mult pe calculator în loc să se joace afară. Îmi doresc în urma taberei să învețe să fie mai tolerant și optimist, mai disciplinat, înțelegător și răbdător și mai ales să vadă mai mult binele în oamenii și nu defectele. *
Your answer
Date părinții: Nume și telefon contact *
Your answer
Cum ați aflat de tabără? *
Condiții și metode de plată *
Required
După plata avansului doresc chitanță emisă pe: *
Required
Date cu privire la plată avansului
CONT IBAN: RO22BTRLRONCRT0385023301 (Banca Transilvania)

(Asociatia "Prietenii Editurii Rabten", CIF 37589569
bld. Ramnicu Sarat, nr.22, cam.3, bl.7A, sc.1, et.7, ap.30)

!!!! Orice înscriere cu plata avansului de 50% înainte de 15 aprilie beneficiează de o reducere conform cu prezentarea taberei.

Pentru plăți cel mai bine ne scrieți după înscriere scurt pe e-mail info@rabten.ro pentru a ne informa când estimați plata avansul și dacă aveți nevoie de factură sau dovadă plată pe persoană fizică, juridică sau firmă.

Restul de plată se va plăti va plăti până pe 1 iulie cu 3 săptămâni înainte de începerea taberei, pentru a acoperi costurile de cazare și masă de la locație.

Pentru cazuri excepționale, anularea înscierii unui copil trebuie anunțată cel târziu până pe 1 iulie și din păcate avansul de 50% nu poate fi restituit din pricina contractului deja semnat cu satul de vacanță.
Sunt dispus și îmi doresc să contribui la costurile parțiale ale unui copil ce nu își permite să participe în tabără?! *opțional de completat
Your answer
Alte întrebări, sugestii sau recomandări? Vom ține cont cu siguranță în pregătirea activităților.
Your answer
Satul de vacanță Frații Jderi Utopia Verde ne așteaptă la final de lună iulie! Vă mulțumim și ne bucurăm de înscrierea copilului dumneavoastră :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy