Онлајн пријава за правни субјекти - Здруженија на граѓани Изразување интерес за учество во мерката 7.2
Обука и вработување на лица за обезбедување услуги на грижа во заедницата
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Основни податоци за работодавачот
Назив на компанијата: *
Седиште/Адреса: *
Општина:
Контакт лице: *
Телефон за контакт: *
Е-пошта: *
Дејност: *
ЕМБС: *
Даночен број: *
Податоци за експертиза и искуство
Дали до сега сте спроведувале активности поврзани со социјална заштита, права и услуги на ранливи групи на граѓани ? *
Доколку Вашиот одговор е ДА, наведете ги проектните активности и партнерствата со кои сте ги реализирале активностите
Дали во моментов имате договори/ меморандуми за соработка со локални или други институции за спроведување на активности од социјалната свера? *
Доколку Вашиот одговор е ДА, Ве молам наведете ги институциите:
Дали имате сопствени верификувани обуки во социјалната свера ? *
Доколку Вашиот одговор е ДА, Ве молам наведете ги верификуваните обуки:
Кои социјални услуги би сакале да ги обезбедите преку мерката? *
Човечки ресурси
Дали имате вработени лица во вашата организиација ? *
Доколку Вашиот одговор е Да, наведете го моменталниот број на лица вработени/ ангажирани во Вашата организиација?
Број на лица кои би ги вработиле преку мерката *
(Напомена: Максималниот број на субвенционирани вработувања преку мерката е шест).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy