Erasmus + pentru toti

Aceasta este pagina oficiala de inscriere in proiectele asociatiei Nevo Parudimos din Resita

Fiecare dintre voi poate participa la un proiect de tineret trebuie doar sa completezi formularul de inscriere urmand cei 3 pasi.

In caz de selectie va rugam sa luati in considerare urmatoarele aspecte :
1. Sunteti de acord sa participati la intregul proces, acesta incluzand sesiunea de pregatire, proiectul propriu zis, si activitiatile prevasute sa se realizeze dupa participarea in cadrul proiectului.
2. Va asumati ca veti participa in timpul proiectului la toate activitatile/ sesiunile acestuia si va ve-ti indeplini rolul in cadrul grupului din care faceti parte, care v-a fost atribuit de catre liderul de grup.
3. Sunteti responsabil pentru procurarea unei asigurari de sanatate pe intreaga durata a proiectului, cu fonduri personale. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare! (Atentie - Cardul European de sanatate se poate obtine gratuita de la Directia de Sanatate Publica)
4. Sunteti de acord ca materialele realizate in cadrul proiectului, precum si pozele necesare pentru evaluarea lui in care apareti si dumneavostra sau la a caror realizare ati contribuit sa fie publicate de organizatia gazda si de organizatiile partenere oriunde este necesar.
5. Sunteti de acord ca sa primiti pe viitor informatii despre cursurile si activitatile Nevo Parudimos.
6. Va angajati să anunţati în timp util orice schimbare a planului iniţial programat (probleme personale, medicale etc.) care ar putea duce la anularea participării în cadrul proiectului pentru care ati optat. In acesta situatie nu vi se vor rambursa costurile pentru biletele de calatorie, daca acestea au fost achizitionate deja.
7. Va angajati sa tineti legatura cu responsabilul din partea asociatiei de proiectul pentru care ati optat.
8. In cazul persoanelor minore( care nu au implinit inca varsta de 18 ani) responsabilitatea realizarii imputernicirii pentru aprobarea iesirii din tara a minorului insotit de responsabilul de proiect din partea asociatiei revine parintilor/reprezentantilor legali ai acestora.

În cazuri majore de nerespectare şi sfidare a regulilor impuse atât de asociaţia Nevo Parudimos, cât şi de organizaţiile partenere în proiectele europene ale acesteia, persoanelor in cauza li se va interzice participrea la proiectele asociatiei noastre.

Prin completarea formularului sunteti de acord ca asociatia Nevo Parudimos sa utilizeze informatiile furnizate in cadrul si pentru proiectul pentru care ati optat sa participati la el.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy