Valon naisten harrastepesis 2020 - Starttipesis -ryhmä
Naisten harrastepesiksen Starttipesis -ryhmä pyörähtää käyntiin torstaina 2.7.2020 klo 19.00-20.15 Yrttisuon kentällä (Kekkolantie 18).

Ryhmän tarkoituksena on tutustua pesäpalloon matalalla kynnyksellä ja käymme läpi pesäpallon alkeet. Ryhmä on tarkoitettu aloittajille ja reeneissä käytetään tenavapalloa. Voit tulla tutustumaan toimintaan kaksi kertaa maksutta.

Vuorot järjestetään pääsääntöisesti Yrttisuolla: tiistaisin ja torstaisin klo 19.00-20.15 tai maanantaisin ja tiistaisin klo 20.15-21.30. Harrastepesisvuorot pyörivät 2.7. - 27.8. Vuoroja järjestetään pääsääntöisesti yksi-kaksi kertaa viikossa.

Ikärajaa ei ole, mutta suosittelemme vähintään 15 vuoden ikää.

Harrastepesiksen hinta on 50 e/kesä/osallistuja ja jokaisen osallistujan tulee maksaa seuran jäsenmaksu, joka on aikuisilta 20 euroa ja alle 15-vuotiailta 10 euroa. Huomioithan, että harjoitteleminen ja pelaaminen on jokaisen omalla vastuulla, joten huolehdithan vakuutukset kuntoon! Lisäksi Valo suosittelee harrastepassin hankintaa, lisätietoja löydät täältä https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Suosittelemme koronan vuoksi omia varusteita, mutta seuralta löytyy lainaan välineitä tarvittaessa. Tällöin suosittelemme, että pidät kyseisen varusteen koko reenin ajan ja reenin jälkeen desinfioit sen huolellisesti ennen varastoon vientiä seuran desinfiointisuihkeella.

Huom! Jos tulet reeneihin autolla, parkkeerathan vain pysäköintipaikoille ja huomioithan mahdollisen pysäköintikiekko tarpeen!

Mikäli mitään kysyttävää tulee, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jyvaskylanvalo@gmail.com.
Saat muutaman päivän kuluessa tervetuloviestin, josta löydät käytännön ohjeita ensimmäisiin reeneihin.

Tule nauttimaan pesäpallosta hyvässä seurassa!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Annan luvan yhteystietojen keräämiseen ilmoittautumista varten *
Osallistun Starttipesis -ryhmään *
Mitä pesisvälineitä sinulta löytyy? *
Required
Kysymyksiä järjestäjille
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy