2017-es bogárhátús pólórendelés
Kérlek add meg a neved, kívánt póló adatait és mennyiségét, majd küldd el a kérdőívet!

FONTOS: Amennyiben többféle méretű/színű pólót szeretnél, kérlek töltsd ki ezt az űrlapot többször!

Köszönjük!

Idén a következő színekkel rendelhetsz magadnak pólót: fekete, fehér, citromsárga, narancs, piros, világoskék, középkék (királykék), navy blue (sötétkék), világoszöld, sötétzöld (forest green), lila, rózsaszín

(Egyéb szín csak telefonszám megadása esetén rendelhető, mert a nagykerben állva telefonos egyeztetésre kerülhet sor. Amennyiben a telefont abban az időben nem veszed fel, a póló színét nem tudjuk garantálni, a speciális színek és méretek kevésbé valószínűek, de igyekszünk a kérthez legközelebb eső színűből teljesíteni a rendelésed)

Választható méretek: S, M, XL, XXL, egyéb esetben szintén telefon megadása kötelező.

Árak:
- A bögre ára: 800 Ft.
- A Gildan póló ára 1.600 Ft.
- A Gildan galléros póló ára: 2.700 Ft.
- A SOL'S (Jobb minőségű) póló ára: 1.900 Ft.
- A SOL'S galléros póló ára: 3.000 Ft.
- ha a galléros pólóhoz új szitát kell csinálni, akkor annak a kb 6.000 forintos technikai költségét szétdobjuk a gallérost rendelő emberek között. Ez később, a pólógyártáskor derül ki.
- az esetleges postaköltség (1-3 db póló: 1000 Ft, 3-5 db: 1200 Ft, 5+ db: 2000 Ft)

Ha postázást kérsz, ADD MEG A POSTÁZÁSI CÍMEDET az űrlap végén, a megjegyzés mezőben! A pólókat a tavaszi Rajzáson is átveheted, ez esetben - nyilvánvalóan - nem kell postázási költséget fizetned.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Neved? *
Add meg a becenevedet, amellyel szeretnél a pólón szerepelni (ennek feltétele, hogy a közösség aktív tagja legyél!) és amely segít nekünk a beazonosításodban!
Póló, vagy bögre? *
Itt megadhatod, hogy ebben a körben pólót, vagy bögrét szeretnél-e rendelni. Ha pólót, akkor a méret- és színválasztó oldalra kerülsz, ha bögrét, akkor pedig a mennyiséget adhatod meg egyből. Király, mi?
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy