Egyetemi felmérés az online tanulás tapasztalatairól
Kedves Edutus-os Hallgató!

Bármin csak úgy tudunk javítani, ha egy előző időszak tapasztalatai alapján tovább fejlesztünk. Segíts, hogy az online oktatásunkat is tökéletesíthessük, egyrészt hogyha még egyszer hasonló helyzetbe kerülünk, könnyebben vegyük az akadályokat, másrészt pedig az új és jól bevált dolgokat integráljuk a későbbiekben a tanulási folyamatba.
Kérlek, töltsd ki az alábbi kérdőívet!

Ha pedig igazán segíteni szeretnél, akkor tedd ki a kérdőív linkjét az évfolyamotok csoportjába, hogy minél többetekhez eljusson! Cserébe jól fog jönni, ha mi is kitöltjük majd a Te kérdőíveidet, amelyet beadandóhoz, vagy a diplomádhoz készítettél! ;)

(A kérdőív természetesen anonim, kitöltése önkéntes. Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban a dees.szilvia@edutus.hu címen felteheted, vagy elmondhatod véleményedet.) Kitöltési határidő: június 30!

Köszönöm!
A tavaszi szemeszter - néhány hét kivételével - online formában zajlott. ÖSSZESSÉGÉBEN hogyan ítéled meg ezt az online szemesztert? Értékeld 1-10-es skálán, ahol 1=nagyon rossz volt és 10=nagyon jó volt! *
nagyon rossz volt az online félév
nagyon tetszett az online félév
Ha egy szóval kellene jellemzened ezt a félévet, az eddigiekhez képest, mit mondanál róla? *
Írj le 3 olyan dolgot, ami miatt szeretted az online órákat! *
Írj három dolgot, amit nem szerettél az online tanulásban! *
Sorolj fel 2 tantárgyat, ahol szerinted jól működött az online oktatás! *
Mit gondolsz, miért?
Mondj 2 olyan tárgyat, ahol nagyon nehéz volt az online jelenlét! *
Ennek mi lehetett az oka?
Milyen eszközöket használtál az online kommunikációra? Fejezd be a mondatot! HA A TANÁR KÉRDEZETT, VAGY MONDANI AKARTAM VALAMIT, AKKOR INKÁBB... *
Ha tovább folytatódna az webináriumon keresztüli, online oktatás, mit javasolnál a tanároknak, hogyan tudnák még jobbá, hasznosabbá, élvezhetőbbé tenni?
Ha hallottál jó gyakorlatokról, tapasztalatokról más felsőoktatási intzéményben tanuló ismerőseidtől, oszd meg velem röviden! Köszönöm!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy