AMPLIACIÓ CAPITAL SOCIAL: formulari per a persones i/o entitats sòcies de Supercoop Manresa SCCL que volen fer una ampliació de la seva aportació al capital social
Per arrencar el projecte de SuperCoop Manresa necessitem arribar un mínim de 250.000€ per obrir la persiana. Necessitem que un 20% d'aquest import sigui en Capital Social de la cooperativa, per tant com a sòcies us volem demanar una aportació addicional al capital social que ja vau fer en el seu dia.

Les ampliacions de capital han de ser múltiples de 10€.

PODEU TROBAR MÉS INFORMACIÓ A: https://supercoopmanresa.cat/finances/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Cognoms i nom *
Número de sòcia *
Quantitat d'ampliació de capital social *
Ha de ser múltiple de 10€.
TRANSFERÈNCIA
Cal realitzar una transferència al número de compte de SuperCoop Manresa: ES38 1550 0001 2100 0939 2929
de Fiare Banca Ètica, indicant en el concepte: APORTACIÓ VOLUNTÀRIA + DNI/NIE o NIF
Enviar el justificant a: finances@supercoopmanresa.cat
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
Consentiment ús de dades personals: Conforme amb allò previst en el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta el tractament de dades personals, l'informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de Supercoop Manresa SCCL per remetre-li periòdicament informació dels serveis i activitats del Supercoop i alhora gestionar l'activitat cooperativa. Les seves dades seran tractades fins que es doni de baixa de les notificacions, després del qual procedirem a la seva destrucció. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió de les dadesi la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al correu electrònic: supercoop.manresa2020@gmail.com.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy