Venäjäntoyden terveys- ja luonnekysely
Tällä kyselyllä Suomen Venäjäntoyt ry:n jalostustoimikunta haluaa selvittää, kartoittaa ja kerätä tietoa venäjäntoyden terveystilanteesta sekä luonteesta Suomessa. KAIKKI vastaukset ovat tärkeitä, myös jos koirasi on terve, eikä sillä ole sairauksia. Edellytyksenä kyselyyn osallistumiselle on, että koira on virallisesti rekisteröity joko Suomeen tai muuhun FCI:n hyväksymään rekisteriin. Kyselyn voi täyttää myös jo menehtyneestä koirasta.

Lomake on koirakohtainen, eli useamman koiran omistaja täyttää jokaisesta koirasta oman kyselylomakkeen. Mikäli jonkin kysymyksen sisältö ei koske koiraasi, jätä siihen kysymykseen vastaamatta.

Koiran nimen, rekisterinumeron, kasvattajan sekä omistajan tietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta toivottavaa.
Kyselyn tulokset julkaistaan nimettöminä tilastomuodossa yhdistyksen internetsivuilla. Tietoja käytetään myös venäjäntoyden jalostuksen tavoiteohjelmassa (JTO). Yksityiskohtaisemmat tiedot jäävät jalostustoimikunnan sekä hallituksen käyttöön ja niihin suhtaudutaan luottamuksellisesti.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 25 minuuttia. Varaa koiran rekisteritodistus ja mahdolliset terveystutkimustulokset jne. valmiiksi kyselyä varten. Kysymyksiin voit tutustua etukäteen selaamalla kyselyn läpi, älä kuitenkaan tallenna tyhjää tai vain osin täyttämääsi lomaketta. Välitallennus ei siis ole mahdollista vaan kysely tulee täyttää kerralla valmiiksi.
Täytettyäsi kyselyn, paina lataa vastausten tallentamiseksi ja lähettämiseksi.

Kyselyyn voi vastata kunkin koiran kohdalla vain kerran. Jos haluat ilmoittaa koirastasi jonkin muutoksen tai lisätiedon lomakkeen lähettämisen jälkeen, tai sinulla on kysyttävää kyselyn täyttämisestä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jalostustoimikuntaan jt.russiantoy@gmail.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service