CHESTIONAR SESIUNE INDIVIDUALA
Sesiunea Individuală pe care o vei experimenta cu SEBA, respectă standardele internaționale, prin reglementari voluntare în această activitate organizată  prin SEBA Healing S.R.L.Modul în care vei parcurge sesiunea individuală, te va ajuta să găsești resursele interne pentru vindecare. Este necesar, doar să fii pregatit/ă a merge în amintiri mai vechi sau îngropate, ce pot implica ieșirea unor emoții la suprafață. Te voi ghida și asista pe tot parcursul sesiunii, pentru a te ajuta, ca amintirile corpului să le poți recadra și integra în mod constructiv.Adevărul amintirilor care pot veni în conștiinta ta,în timpul sesiunilor, va fi stabilit doar de către tine. Îți ofer cel mai bun serviciu profesionist pentru a te asista în această călătorie, dar tu ești responsabil/ă pentru propria vindecare.

Instrucțiuni pentru perioada ante si post sesiune individuală
Sesiunile holistice pot evoca o experiență de curățare naturală, atunci când corpul se vindecă fizic, emoțional, mental si spiritual. Următoarele sfaturi pot ajuta acest proces.
După completarea chestionarului, vom programa o întâlnire telefonică în care vom clarifica si completa datele din chestionar si vom stabili de comun acord, modul de abordare și numarul de sesiuni necesar pentru rezolvare. Orice fel de problemă, afecțiune sau boală este posibil a se rezolva, într-o perioadă mai mică sau mai mare. Planul de sesiuni, îl vom stabili de comun acord, doar după trimiterea chestionarului completat și parcurgerea primei sesiuni individuale. Cu cât chestionarul va fi mai complet și răspunsurile mai detaliate, cu atât posibilitatea de personalizare și modul încare vom aborda sesiunea vor putea fi mai adecvate și mai funcționale pentru tine. Prin HeartHealing, se ajunge la miezul problemei și vindecarea are loc la un nivel foarte profund, evocând un proces de schimbare constructivă, dar și o rezolvare totală și de durată. Problemele reprimate si emoțiile care provoacă boala sunt curățate în mod natural, de corpul tău. Deși schimbările apar la fiecare ședință, planul de sesiuni, cu care ai fost de acord, este necesar a fi completat,  împreună cu tine, dupa fiecare ședință. Procesul de vindecare totală poate dura câteva luni.
Ascultă-ți corpul. Este normal pentru unele persoane, să experimenteze uneori oboseala sau să plângă în primele 24-48 de ore dupa o ședință. Este un proces normal, în care emoțiile și câmpul energetic mental și emoțional, se reașează. Dacă în următoarele zile după ședință, îți trăiești viața la fel ca înainte, fără nici o schimbare, contactează-mă. Este posibil, să fie necesar, a reprograma următoarea ședință sau poate vom aduce completări în modul de abordare.
Evită alcoolul si fumatul, cel puțin 24 de ore după o ședință. Bea multă apă și ceaiuri, deoarece ajută reechilibrarea energetică, precum și la procesul natural de vindecare.
O dietă ușoară, ajută de asemenea, corpul în a concentra energia pe detoxifiere și vindecare naturală, așa încât este recomandată hrana proaspătă si naturală.
Bucură-te de ghidarea personalizată și tot ce ai primit la ședință si continuă să le integrezi in viața ta zilnică, pentru a întări schimbările constructive pe care le simți. Vindecarea este un proces care continuă din interior.

Te rog sa mă contactezi, la o lună după ultima sesiune individuală, pentru a verifica împreună,stadiul de vindecare. Dacă, între timp, apar schimbări sau vrei să - ți clarifici anumite aspecte ale noii stări, nu ezita sa mă contactezi.
Programarea sesiunilor individuale se face în limita locurilor disponibile, în trei zile de la primirea acestui formular completat sau de comun acord cu firma organizatoare, apelând numerele de telefon+40766994685, +40722391456.
Investiția  pentru o sesiune individuală online  este  de 500 lei/110 eur. În cazul sesiunilor la cabinet sau la domiciliul din Bucuresti sau zonele limitrofe, investiția este de 700 lei/155 eur. Pentru cei care au parcurs un curs complet cu SEBA, investiția este de 400 lei/90 eur pentru o sesiune individuală online și 600 lei/133 eur pentru o sesiune la cabinet sau la domiciliul din Bucuresti sau zonele limitrofe.  Pentru a confirma programarea sesiunii individuale la distanță, prin oline, este necesară achitarea anticipată a valoarii investiției în contul SEBA Healing S.R.L. nr. RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank sau RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR,  pentru Codul Unic de Identificare: 39874987.
Dacă vrei sa plătești cu cardul îți trimit un link de plata unde trebuie sa completezi suma:
- pentru plata în lei  https://mpy.ro/8nxrv2er 
- pentru plata în eur https://mpy.ro/8nxrv4er 
sau direct pe cardul Relovut la numărul de telefon +40766994685.
Confirmarea programării se primește prin mesaj telefonic sau prin e-mail, în maxim 2 zile lucrătoare, de la recepționarea plății.

Vă invităm pe canalul nostru de Youtube HeartHealing, unde puteți viziona interviurile susținute de Seba Radu:
https://www.youtube.com/channel/UC1KulmVpmgxSdu80XEx9TWQ
Datele următoarelor cursuri le găsiți aici:
https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/
Puteți accesa site-ul nostru, pentru a afla cât mai multe detalii, despre cursurile și sesiunile individuale pe care le oferim:
https://hearthealingbyseba.com

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume si  Prenume:                 *
Telefon:                                 *
Adresa postala(sau oras) *
Data nastere:                         *
MM
/
DD
/
YYYY
Profesia:                   *
MOTIVUL TERAPIEI  (se vor descrie problemele si istoricul lor) : *
ISTORICUL MEDICAL: descrie bolile si afectiunile principale si secundare precum si medicamentatia pe care o folosesti prezent. *
Esti sub tratament medical monitorizat de medici ? Daca da , te rog enumera afectiunile si tratamentul: *
Ce medicatie iei in prezent si care sunt efectele secundare? *
Ai beneficiat vreodata de vreun tratament de la servicii specializate de sanatate mentala ? Daca da, spune-mi pentru ce anume, si perioada/ data aproximativa: *
Operatii majore sau evenimente de viata traumatice pe care le-ai avut: *
FAMILIA: (descrie istoricul tau familial, de la data cand ai perceput-o pe mama ta si cum a evoluat relatia pana in prezent, apoi cu tatal, bunicii, frati si/sau surori, relatiile de cuplu, trecute si prezente) *
CE DORESTI SA ADAUGI (descrie orice altceva doresti sa adaugi in sprijinul chestionarului sau orice alta problema nelegata de chestionar, pe care ar trebui sa o stiu, adauga oricate pagini crezi ca este necesar) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy