CHESTIONAR SESIUNE INDIVIDUALA 2019
Lucrez la standarde internationale, prin reglementari voluntare in aceasta profesie. Lucrez prin Earth Association of Regression Therapy si nu prin cerintele unei tari sau licenta de stat.
Modul in care lucrez te va ajuta sa gasesti resurse interne pentru vindecare, insa este nevoie sa fii pregatit/a sa mergi in amintiri mai vechi sau ingropate si poate implica iesirea unor emotii la suprafata si sa te asist pentru a te ajuta, daca amintirile corpului trebuiesc transformate.
Adevarul amintirilor care pot veni in constiinta ta in timpul sedintelor va fi stabilit de catre tine.
Ma ofer sa-ti ofer cel mai bun serviciu profesionist pentru a te asista in aceasta calatorie, dar tu esti responsabil/a pentru propria vindecare.
Instructiuni pentru perioada ante si post terapie
Terapiile holistice pot evoca o experinta de curatare naturala, caci corpul se vindeca emotional, fizic, mental si spiritual. Sfaturile urmatoare ajuta acest proces.
Dupa completarea chestionarului, vom programa o sedinta in care vom clarifica si completa datele din chestionar si vom stabili de comun acord, modul de abordare (thetahealing, hipnoza sugestiva sau regresie) si numarul de sedinte necesar pentru rezolvare. In general, orice problema este posibil a se rezolva, planul de sedinte il faci de comun acord cu terapeutul, doar dupa trimiterea chestionarului completat. Cu cat chestionarul va fi mai complet si raspunsurile tale mai detaliate, cu atat terapeutul va avea posibilitatea sa personalizeze mai bine terapia adecvata pentru tine. Terapia prin regresie, ajunge la miezul problemei si vindeca la un nivel foarte profund, evocand o schimbare pozitiva imediata si o rezolvare in timp, care poate dura cateva luni. Problemele reprimate si emotiile care provoaca boala sunt curatate in mod natural. Desi schimbarile apar la fiecare sedinta, planul de terapie, cu care ai fost de acord, este necesar a fi completat, impreuna cu terapeutul, dupa fiecare sedinta.
Asculta-ti corpul. Este normal pentru unele persoane sa experimenteze oboseala sau sa planga in primele 24-48 de ore dupa o sedinta, caci emotiile si campul energetic se aseaza. Daca nu se intampla asa, contacteaza-ma, pentru ca s-ar putea sa trebuiasca sa reprogramam urmatoarea sedinta de terapie sau poate ai nevoie de vindecare energetica suplimentara.
Evita alcoolul si fumatul cel putin 24 de ore dupa o sedinta. Bea multa apa si ceaiuri, deoarece ajuta la reechilibrarea campului energetic, precum si procesul natural de vindecare.
O dieta usoara, ajuta de asemenea, caci corpul are nevoie sa-si concentreze efortul pe detoxifiere si vindecare naturala, asa ca este recomandata hrana proaspata si naturala.
Daca urmezi o terapie prin hipnoza sugestiva, inregistreaza scriptul si asculta-l periodic, la indicatiile terapeutului.
Bucura-te de ghidarea personalizata si afirmatiile primite la sedinta si continua sa le integrezi in viata ta zilnica, pentru a intari schimbarile pozitive si radiante pe care le vei simti. Vindecarea continua din interior.
Te rog sa ma contactezi la o luna dupa terminarea ultimei sedinte de terapie pentru a verifica progresul. Daca, intre timp, apar schimbari sau vrei sa vorbesti despre un aspect al terapiei, nu ezita sa ma contactezi.

Programarea la ședința de terapie individuală se face completand acest formular de inscriere sau apelând numerele de telefon+40766994685, +40722391456
Investiția pentru o ședință de terapie individuală este de 350 lei/80 eur. Pentru a beneficia de o ședință de terapie la distanță,este necesar a se achita anticipat valoarea investiției în contul RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank, pentru SEBA HEALING SRL, CUI 39874987.
Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând unul dintre urmatoarele link-uri:

- pentru plata sumei de 350 lei: https://mpy.ro/vgsj1ev

- pentru plata sumei de 80 eur: https://mpy.ro/vgsj2ev

Confirmarea programării se primește prin e-mail, în maxim 3 zile lucrătoare de la solicitare.

Email address *
Nume si Prenume: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
Adresa postala(sau oras) *
Your answer
Data nastere: *
MM
/
DD
/
YYYY
Profesia: *
Your answer
MOTIVUL TERAPIEI (se vor descrie problemele si istoricul lor) : *
Your answer
ISTORICUL MEDICAL: descrie bolile si afectiunile principale si secundare precum si medicamentatia pe care o folosesti prezent. *
Your answer
Esti sub tratament medical monitorizat de medici ? Daca da , te rog enumera afectiunile si tratamentul: *
Your answer
Ce medicatie iei in prezent si care sunt efectele secundare? *
Your answer
Ai beneficiat vreodata de vreun tratament de la servicii specializate de sanatate mentala ? Daca da, spune-mi pentru ce anume, si perioada/ data aproximativa: *
Your answer
Operatii majore sau evenimente de viata traumatice pe care le-ai avut: *
Your answer
FAMILIA: (descrie istoricul tau familial, de la data cand ai perceput-o pe mama ta si cum a evoluat relatia pana in prezent, apoi cu tatal, bunicii, frati si/sau surori, relatiile de cuplu, trecute si prezente) *
Your answer
CE DORESTI SA ADAUGI (descrie orice altceva doresti sa adaugi in sprijinul chestionarului sau orice alta problema nelegata de chestionar, pe care ar trebui sa o stiu, adauga oricate pagini crezi ca este necesar) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service