[HU] Menekült adatlap / Mentorprogram az Ukrajnából érkező menekültek és az őket befogadó családok segítésére
Ha menekültként érkeztél Ukrajnából, és nem tudod, meddig maradsz Magyarországon, de amíg itt tartózkodsz, hasznos lenne a személyes segítség: Iratkozz fel az Artemisszió mentorprogramjára!

A programra való regisztráció folyamatos!

A regisztráció elküldését követő 48 órán belül csapatunk felveszi Veled a kapcsolatot, hogy tisztázzuk kérésedet. Ha csak információra van szükséged, igyekszünk megadni. Ha úgy gondoljuk, hogy egy mentor segítségedre lehet, összekötünk vele.

Miről szól a mentorprogram?
A mentorok nem szociális munkások, hanem önkéntesek, akik személyes támogatást, biztonságos pontot adnak a mentorált életében, segíthetnek a mindennapi élet gyakorlati dolgaiban. Önkéntesek, akik elkötelezettek amellett, hogy megosszák idejüket, figyelmüket, helyismereteiket és személyes kapcsolataikat, hogy támogassák azokat, akiknek szükségük van rá. Emellett a fogadó családok és az eseti segítők támogatását is végzik, akik gyakran nem tudják, hova forduljanak tanácsért.

 Kapcsolatba léphetsz velünk az alábbi elérhetőségen: info@mira.artemisszio.hu


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Mi a neved? *
Email címed? *
Telefonszámod? *
Jelenlegi szállásod címe (város, kerület) *
Milyen időpontokban ne keressünk? *
Pipáld ki, hogy tudomásul veszed, az Artemisszió a személyes adataidat tárolja és garantálja, hogy azt semmilyen más célra, mint a mentorprogram működtetésére, nem fogja felhasználni. *
Required
Milyen nyelveken beszélsz? *
Required
Milyen területeken lenne szükséged segítségre? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy