PRIJAVNICA NA TABOR RBS 2017
Pozdravljeni!

Z izpolnitvijo te spletne prijavnice boste opravili enega od treh korakov, ki so potrebni za prijavo vašega otroka na tabor Rodu Bičkova skala, ki bo potekal v prvi polovici julija v Mirtovičih ob Kolpi.

Postopek prijave:
1. korak: Izpolnite spletno prijavnico in potrdite pošiljanje podatkov s klikom na gumb "Pošlji";
2. korak: Na e-mail naslov, ki ga boste navedli ob prijavi, vam bo posredovana izpolnjena prijavnica v pdf formatu. To prijavnico nato natisnete in podpisano oddate vodniku vašega otroka ali kot sken na: rodbickovaskala@gmail.com. V kolikor prijavljate otroka, ki ni član rodu, podpisano prijavnico pošljete kot sken na: rodbickovaskala@gmail.com .
3. korak: Na TRR RBS: SI56 6100 0001 3292 645 (D.H.) nakažete akontacijo oz. celotno tabornino v skladu z razpisnimi pogoji. V namen NUJNO napišite: IME IN PRIIMEK OTROKA!

Vsi navedeni osebni podatki bodo skrbno varovani in bodo imele do njih dostop samo pooblaščene osebe.

Taborniški ZDRAVO!

PODATKI O TABOREČEM
Ime
Your answer
Priimek
Your answer
Naslov stalnega bivališča
Your answer
Datum rojstva
MM
/
DD
/
YYYY
Vod
TABORNA IZMENA
Otrok se bo udeležil naslednje taborne izmene
PREHRANA IN ZDRAVSTVENE POSEBNOSTI
Vegetarijanska prehrana
Kronične bolezni
Alergije
Uživanje zdravil
RAZNO
Tukaj lahko napišete še druge morebitne posebnosti povezane z vašim otrokom
Your answer
IZJAVLJAM, da brez predhodnega posvetovanja s starši oz. zakonitimi zastopniki dovoljujem:
Nujno oskrbo manjših poškodb, pikov
Odstranitev klopa
Kontrolirano uživanje Lekadola in podobnih analgetikov
Nujni prevoz v bolnišnico
IZJAVE
Pogoji za udeležbo otroka na taborjenju:

1. Starši oz. zakoniti zastopniki smo seznanjeni z dejstvom, da so na taborjenju možne telesne poškodbe (ureznine, opekline, udarnine, zlomi ipd.), piki žuželk in ugrizi klopov.
2. Starši oz. zakoniti zastopniki se strinjamo, da lahko vodstvo taborjenja zaradi neprimernega vedenja udeležencu odvzame pravico nadaljnjega taborjenja.
3. Starši oz. zakoniti zastopniki bomo pred odhodom na taborjenje poskrbeli, da bo otrok po morebitni prestani bolezni ustrezno zdravstveno pregledan oz. bo v primeru znakov nalezljive bolezni ostal v domači oskrbi.

Starši oz. zakoniti zastopniki izjavljamo, da so vsi podatki navedeni v prijavi resnični in pravilni ter sprejemamo pogoje za udeležbo otroka na taborjenju. Hkrati izjavljamo tudi, da se zavedamo, da je prijava veljavna šele ob izpolnitvi spletne prijavnice, oddaji podpisane prijavnice vodniku in plačilu akontacije oz. celotne tabornine na TRR RBS: SI56 6100 0001 3292 645 (D.H.), v skladu s pogoji navedenimi v razpisu
PODATKI O STARŠU OZ. ZAKONITEM ZASTOPNIKU, KI JE IZPOLNIL PRIJAVO
Ime in priimek starša oz. zakonitega zastopnika, ki je izpolnil prijavo
Your answer
E-mail naslov starša oz. zakonitega zastopnika, ki je izpolnil prijavo in na katerega bo posredovana izpolnjena prijavnica
Your answer
Telefon, na katerega boste v času taborjenja dosegljivi starši oz. zakoniti zastopniki. V kolikor ste del dneva ponavadi nedosegljivi ali boste v času taborjenja v tujini, navedite telefonske številke ljudi, ki jih lahko pokličemo v kolikor boste nedosegljivi (stari starši, ostali sorodniki)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms